2 ayda 20 kilo vermek mümkün mü?

Ama 75 kiloyken de kilolu gözüküyorum. O yüzden 70'in altına düşmem lazım.

Hocam kilolu gözükmek ile kilolu olmak biraz farklı bir durum. Ben 95 kilo seviyelerinde geziyorum ancak çevremdeki insanlar görsel olarak 80-85 kilo civarında gösterdiğimi söylüyor. Geçtiğimiz yıl 103 kiloya kadar çıktım ve sağlık sorunum nedeni ile diyete girdim, kısa bir süre içinde 91 kiloya kadar geriledim ancak devamı gelmedi. 2 ayda o kadar kiloyu verebilmek için kilo kesmeye alışkın boksörler gibi bünyenin bu işe evrimleşmiş olması lazım ki o adamlar bile bunu yaptıklarında ciddi sağlık sorunları yaşıyor.

Vaktinde 3 ayda 25 kilo vermiş birisi olarak pek tavsiye etmiyorum sebzeye dönüyorsun. Ayrıca senin boy ve kilo ortalaman kötü değil, zamana yayarak ve gym ile destekleyerek ver.

Diyete bağlı hızlı kilo kayıplarında kas kütlesini tutamıyorsun çünkü, yağ kaybı kadar olmasa da kas kütlesi de gidiyor.

Evet sonuna kadar mümkün. Tek yapman gereken sadece kalorini limitlemek. Yok kibrit kutusu peynirmiş, yok şunu yeme bunu yeme yok. Ben toplam 5 ay sürede 23 kilo verdim ve tek yaptığım şey kalori açığı ve aralıklı açlık. Ha ilk ay şekerden ve yağdan uzak duracaksın o ayrı. İlk 10 kilonu verdikten sonra yavaş yavaş kendini açabilirsin kalori limitini geçmediğin sürece.

Eğer günde 2400 kalori alman gerekiyorsa 1800 almaya çalış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı