2. el iPhone alınmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gündür çektiklerimi biliyorsunuz artık. 4800TL aldığım 2. el iPhone 7 Plus alınmaz abi. Bataryası sıkıntıydı değiştirdiler ekran sıkıntıydı değiştirdiler şimdi de telefonu yarım saat kullanın ateş kesiliyor vallahi kullanmaya korkar oldum. İkinci el cihaz alınmaz bugün 40 tövbe verdim bir daha 2. el cihaz almayacağıma...
İşini ehli yapmayanlar yüzünden aldığın sonuç böyledir. Ben telefon alırken titizlikle alıyorum. Müşterilerin bozuk sattığı telefonun kazığını bir diğer müşteriye iteliyor. Alırken müşteriden ben kağıt alıyorum, ürünün sorunlu ise seninle hukuk çevresinden dolandırıcılıkla uğraşırım diyorum. Onun için aldığım ve sattığım telefonla sorun yaşamıyorum. Aldığım telefonu kullanırdım az biraz. Neyse dediğim gibi piyasa bozuk, suçlu hem telefonu satan ve bozuk telefonu diğer müşteriye satan kişidir. Geçmiş olsun.

Maalesef ikinci el cihazlarda sorun çıkabilmekte bu bir risk, alması var almaması var ve alırken çok dikkatli olup kontrol etmek lazım. Şansınıza kötü denk gelmiş ama bu bütün iPhone'ları da dahil etmez. Umarım sonraki 8 Plus'ınızda memnun kalırsınız :).

iPhone alacaksanız bana göre 11'den aşağısını almak mantıksız o yüzden o bütçeye android alacaktınız. Ben yılardır android kullanıyorum lakin şu iPhone sevdasını anlamıyorum insanlardaki sırf o sevda yüzünden çöp tarihi geçmiş telefon almalarını?
İşte bir heves ama sonra pişman oluyorsun ama iş işten geçmiş oluyor.

İşte bir heves ama sonra pişman oluyorsun ama iş işten geçmiş oluyor.
Bu linki buraya bırakıyorum bundan sonra acele iş yapmayın. Ben çok fazla zarar gördüm ve artık hayatımda bir şey alacaksam artık acele etmeden alıyorum araştırarak bundan sonra inş sizde böyle yaparsınız geçmiş olsun.

Linki sizi üzmek için atmadım hatanızı görün ve bir daha aynı hatayı yapmayın diye atma ihtiyacı duydum.

Bu linki buraya bırakıyorum bundan sonra acele iş yapmayın. Ben çok fazla zarar gördüm ve artık hayatımda bir şey alacaksam artık acele etmeden alıyorum araştırarak bundan sonra inş sizde böyle yaparsınız geçmiş olsun.

Linki sizi üzmek için atmadım hatanızı görün ve bir daha aynı hatayı yapmayın diye atma ihtiyacı duydum.
İnanmıyorum! 4800 aldım ben ısınan cihazı Allah'ım! Pişmanım çok. acele işe öyle bir şeytan karıştı ki Of of bir de 4800 tamamlamak için 800TL akrabaya borçlandım.
Biraz üzüldüm ama napalım cana gelen mala gelsin.

Konunun Kilitlenmesini Rica Ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı