2. el iPhone alınmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 gündür çektiklerimin konusunu okuyun derim bu benim fikrim tabi ki karşıt düşünebilirsiniz.
Hocam, tekrar söylüyorum. Aldığın cihaz çöpmüş, satın aldığın kişi de anlattığın gibiyse çürük telefonu kakalamış siz de farkına varmamışsınız. Yani satıcıda suç olduğu kadar sizde de suç var.

Hocam, tekrar söylüyorum. Aldığın cihaz çöpmüş, satın aldığın kişi de anlattığın gibiyse çürük telefonu kakalamış siz de farkına varmamışsınız. Yani satıcıda suç olduğu kadar sizde de suç var.
Ben nereden bilebilirim adamın cihazının ısınıp ısınmadığını insanların iç.ini okuma teknolojisini henüz geliştiremedim özür dilerim.
Başıma ne geliyorsa zaten iyi niyetimden geliyor. Kötü olmak lazımmış. Benim gibiler neyse başımın gözümün sadakası olsun Allah'a havale ediyorum diyerek havale eder...
@Hasan Kahraman

Sorunlu telefon almışsın işte, kin kusmaya gerek yok. Benim ya da başka birinin satın almayı düşündüğü ikinci el telefon ile ne alakası var bu durumun? Her ikinci el telefon sorunlu mu? Dürüst satıcıya denk gelirsen sorun yaşamazsın.
Yaşadığım konulara istinaden böyle bir karar verdim hocam ne yazık ki biraz üzüntümden de dile getirmek için böle yazdım yoksa İphone olsun cihazın iyisi tabi ki alınır ama ısınma sorununu ben bilemediğim için satıcının niyeti de kötü olduğundan böyle bir düşünceye sahip oldum.

Ben nereden bilebilirim adamın cihazının ısınıp ısınmadığını insanların içini okuma teknolojisini henüz geliştiremedim özür dilerim.
Hadi kendin anlamıyorsun, gidip adam gibi bir telefoncuya götürmeyi de düşünemediysen bu bizim problemimiz değil.

Ayrıca telefonun ısınıp ısınmadığını anlamak için 10 dakika oyun oynamak yeterli. Bunları bilmek için alim olmak gerekmiyor.

Ne çektiklerinizi gördüm. Yaklaşık 2 ay önce bende 2.El sitelerinden bir iPhone 7 aldım. 2100TL verdim. Kasası çizik. Bataryası kötü durumdaydı. Bataryasını değiştirdim miss gibi çalışıyor. Telefoncuya gitsem ve iPhone 7 isteseydim, şu an aynı durumdaki cihaza 3000-3200 verecektim. Açıkçası alınmaz değil alacağın yer ve alırken cihazın durumunu iyi öğrenebilmek. (Daha önce içi açılmışmı, ekran değişmiş mi?) bunlardan anlarsanız iyi bir telefon alabilirsiniz.

Ben nereden bilebilirim adamın cihazının ısınıp ısınmadığını insanların iç. İni okuma teknolojisini henüz geliştiremedim özür dilerim.
Başıma ne geliyorsa zaten iyi niyetimden geliyor. Kötü olmak lazımmış. Benim gibiler neyse başımın gözümün sadakası olsun Allah'a havale ediyorum diyerek havale eder...

Yaşadığım konulara istinaden böyle bir karar verdim hocam ne yazık ki biraz üzüntümden de dile getirmek için böyle yazdım yoksa iPhone olsun cihazın iyisi tabii ki alınır ama ısınma sorununu ben bilemediğim için satıcının niyeti de kötü olduğundan böyle bir düşünceye sahip oldum.

Dostum bu yazı ne böyle git emniyete adam dolandırdı beni de. Cihaz sorunsuzmuş ama bana sorunlu cihaz verdi de. Hakkını ara yani.

A32'yi satmakla hata etmiştin dedim yemediğim laf kalmadı. Şimdide pişman olmuş konu açıyorsun :D

Dostum bu yazı ne böyle git emniyete adam dolandırdı beni de. Cihaz sorunsuzmuş ama bana sorunlu cihaz verdi de. Hakkını ara yani.
Keşke o işler o kadar kolay olsaydı. İnanın 5 tane açık mahkemem var. Mahkemeler o kadar kolay sonuçlanmıyor.
A32'yi satmakla hata etmiştin dedim yemediğim laf kalmadı. Şimdide pişman olmuş konu açıyorsun :D
Yalan yok pişman oldum ama bu kadar insanların kalp kırması mı gerekiyordu bilemedim. Dünya malı Allah'a şükür ilerleyen zamanlarda 8Plusa sıçrarım :)

Keşke o işler o kadar kolay olsaydı. İnanın 5 tane açık mahkemem var. Mahkemeler o kadar kolay sonuçlanmıyor.

Yalan yok pişman oldum ama bu kadar insanların kalp kırması mı gerekiyordu bilemedim. Dünya malı Allah'a şükür ilerleyen zamanlarda 8Plusa sıçrarım :)
8Plus'ı alırken dikkattli olun hocam. 😅Youtubedan 2.EL telefon rehberleine bakabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı