21 yıldır sevgilinin olmaması

Hocam kendinize şunu sorun "hormonlarım mı sevgili istiyor, ben mi?", eğer hormonlarınız istiyorsa geçmiş olsun öyle cinsel takılayım sıkılınca bırakırım yapınca bayağı sıkıntılı ve zor bir iş :D Siz gerçekten aşık olmak istiyorsanız bence zorlamayın gerçekten aşık olduğunuz birini bulana kadar tek takılın.
 
Yalnızlık zor ama şöyle düşün, saçma sapan, kısa süreli ilişkiler yaşamaktansa doğru kişiyle güzel bir ilişki yaşamak daha iyidir. Doğru kişiyle daha karşılaşmamışsın o kadar. Geçenlerde bir konu gördüm, bir abi açmıştı. Seninle aynı sorundan muzdarip ve 30 yaşındaydı.
Önceden ben de öyle düşünüyordum. O durum uzun süre sevgilisi olmayan için pek de iyi bir şey olmuyor :) Çünkü onu yaşayacak bile ortam olmamış demektir aslında. Sürekli kısa süreli de iyi olmaz elbette ama hiç yaşamamaktan çok daha iyi olur. Sonradan kötü bir ilişki yaşadığımızın farkına varmadan belki de iyisini göremeyeceğiz. Sırf sevgilim olsun diye, bile bile saçma bir ilişki kurmaktan bahsediyorsan haklısın tabi :) ne bilim zor.
 
Abi yanlış bilmiyorsam insanların ilk sevgililikleri 12'sinde falan başlıyor. 2 yaşındayken sevgili aramadığına göre sırf üzülmek için üzülmene ne gerek var? (başlığa hitaben) karşına biri çıkarsa çıkar, herkes evlenecek birini bulup üreyecek diye bir kural yok. Tek önerim, spora git bodybuilder ol.

Hocam spora başlayacağım zaten. Kilom falan fazla değil zaten en fazla 2-3 kilo fazlam vardır. Üzülmeye gerek yok dediğinize göre sizin bayağı bir deneyim olmuş. Deneyimsizlik çok kötü çünkü öyle üzülmeye gerek yok demekle olmuyor ya :D

Hocam bayağı güldüm ağlanacak halimize, dün arkadaşla bu konu hakkında bayağı konuşmuştuk görünce birden garip oldum :D .

Hocam ben utancıma oldu diyorum :D çok samimi olduklarım biliyor olmadığını ama yeni tanıştıklarımla konu geçerse 1-2 kere oldu diyorum çünkü utanıyorum :D

Bizim hiç olmadı bile artık kasmıyorum şu saatten sonra olması da imkansız.

Hocam ben çok kasıyorum ve kafaya takmış durumdayım maalesef. Bıktım çünkü artık yalnızlıktan.

Hocam bırak ne yapacaksın sevgiliyi anca kavga edersiniz arkadaş ol en güzel olanı.

Hocam kavga edelim ne olacak ya bir şeyler yaşamak istiyorum sadece.

Takıldığın ortamlarda hiç senin kimyana uyan, hoşuna giden bir kız yok mu?

Hocam daha yeni başladı üniversite çok da yoğun değil dersler. Şu an da çok kestirmedim gözüme. Ama illaki ortam gerekiyor ve ben bir türlü o ortamı kuramıyorum. Erkek-kız karışık ortam da gayet öz güvenli komik vs oluyorum fakat o ortama dahil olmak sıkıntı oluyor çünkü çevremde hep o ortamlarda olmayan insanları çekiyorum kendime.

Hocam kendinize şunu sorun "hormonlarım mı sevgili istiyor, ben mi?", eğer hormonlarınız istiyorsa geçmiş olsun öyle cinsel takılayım sıkılınca bırakırım yapınca bayağı sıkıntılı ve zor bir iş :D siz gerçekten aşık olmak istiyorsanız bence zorlamayın gerçekten aşık olduğunuz birini bulana kadar tek takılın.

Hocam artık hormon mu istiyor ben mi istiyorum bilmiyorum ya :D
 
Bir an ben yazdım sandım, yazdıklarını birebir yaşıyorum ve bende aynı yaştayım :D.
Hocam naptınız bulabildiniz mi birilerini ? Benim 3 tane oldu bundan sonra.Ve gariptir ki üstüne birisinde aldatıldım.Bunun üstüne de ilişkiden soğudum bir süreliğine.
 
Hocam naptınız bulabildiniz mi birilerini ? Benim 3 tane oldu bundan sonra.Ve gariptir ki üstüne birisinde aldatıldım.Bunun üstüne de ilişkiden soğudum bir süreliğine.
Yok be kanka, sadece uzun zamandır konuştuğum bir kız vardı baya yakınlaştık ben flörtleşiyorduk sanıyordum ama öyle değilmiş, anlayacağın monotonluk maratonu devam ediyor ek olarak ağır antidepresan ve dikkat ilaçları kullanmaya başladım büyük ihtimalle dozunu arttıracağım. Yalnızlık zehirli bir afyon gibi, tadını almaya başladığında seni esir alıyor, seni yavaşca içten içe yemeye devam ediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı