nPerf:
Tarayıcının sınırlarına takılıyor gibi veya sunucu uzak diye yüksek değerler alamıyorum.Yanlış sunucuyu seçmişsiniz, 100 GB/s olanı seçin. Bir de hız testi için Chromium ve Brave en hızlı tarayıcıydı.
Hocam çıktım, müsait olunca atarım onları da. Ama uygulama çalışmadığı için bende aynı değerleri verecekler bunlar da tarayıcı yüzünden.Son olarak aşağıdaki iki sunucuyu da dener misiniz? Teşekkür ederim.
Eki Görüntüle 2033990
Eki Görüntüle 2033991
Bildiğim kadarıyla yasal değil onlar. Ama güzel fikirŞu interneti havadan dağıtacak istasyon kursam dünyanın parasını kazanırım
Havadan kişiye özel bilmem kaç gbps wifi internet falan
Not: Bizim memleketin konumundaki internet ihtiyacına göre söyledim.
Bu kadar kolay değil biliyorum, bir sürü ıvır zıvırı vardır eminim.
Hayır hocam çalışmadı uygulama açılmıyor crash veriyor. (Windows 11)@354216 nasıl yani? Attığınız sonuçlar uygulama üzerinden değil miydi?
Fakat nPref windows uygulaması (nPerfGui.exe) crash verip açılmıyor. O yüzden web üzerinden yaptım. Başka istediğiniz test varsa yapabilirim.
Hocam çıktım müsait olunca atarım onları da. Ama uygulama çalışmadığı için bende aynı değerleri verecekler bunlarda tarayıcı yüzünden.
Bildiğim kadarıyla yasal değil onlar. Ama güzel fikir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.