AMD ekran kartı sektöründe çok kötüde ondan. Arkadaş siyah ekran görmekten oyun oynayamaz.
Yukarıdaki arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten.
Yeni sürücüler ile birlikte o sorun düzeldi ve ayrıca 2070S'i bile geride bıraktı 5700XT.
AMD ekran kartı sektöründe çok kötüde ondan. Arkadaş siyah ekran görmekten oyun oynayamaz.
Yukarıdaki arkadaş gerekli cevabı vermiş zaten.
1080P monitörüm var ve çok fazla ağır oyun oynamıyorum GTA V, CS:GO daha sık oynuyorum, nadir olsa da güncel oyunları da denerim yayında açacağım 720P-900P rahat olmasını istiyorum yayın çekerken ve video çekerken.
En uygunu hangisi sizce 2.el elden 1080 Ti almak mı 0 2060 veya 5600 XT almak mı? Eğer 0 diyorsanız hangi marka, model daha iyi?
Eki Görüntüle 734829
Eki Görüntüle 734830
Eki Görüntüle 734831
Eki Görüntüle 734832

Tedarikçin kim? Merak ettim de bu kafayı ben de yaşamak istiyorum.Aynen kardeşim sen haklısın senin mantığını. RTX kullandın mı nereden biliyorsun RTX ekran kartında RTX olduğunu?
Aynen kardeşim sen haklısın senin mantığını. RTX kullandın mı nereden biliyorsun RTX ekran kartında RTX olduğunu?
Deneyimlemek ayrıdır bir yerde o konu hakkında bilgi sahibi olmak ayrıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.