6 ayda göbek eritilir mi?

developermami

Femtopat
Daha fazla  
23 yaşındayım, 1.70 boyundayım ve 95 kiloyum. Amacım, yıl sonuna kadar ideal kilom olan 70 kiloya düşmek. Bu konuda kararlıyım, ancak spor salonuna gitmeden yürüyüşle kilo verebilir miyim? Yemek tüketimimi dengeliyorum ve akşam 7'den sonra yemek yemiyorum. Yine de şekerli çay alışkanlığımı bırakamıyorum. Yaklaşık 6-7 yıl önce 50 kiloydum, ancak hareketsiz bir yaşam tarzına geçince her yıl 1-2 kilo alarak bu kilolara geldim. Aslında hızlı kilo verebiliyorum. Çalışma düzenim nasıl olmalı? Sabah ve akşam ayrı ayrı mı, yoksa sadece sabah yürüyüşü yeterli mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Amacım, 6 ay sonunda en kötü 75 kiloya düşmek. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
23 yaşındayım, 1.70 boyundayım ve 95 kiloyum. Amacım, yıl sonuna kadar ideal kilom olan 70 kiloya düşmek. Bu konuda kararlıyım, ancak spor salonuna gitmeden yürüyüşle kilo verebilir miyim? Yemek tüketimimi dengeliyorum ve akşam 7'den sonra yemek yemiyorum. Yine de şekerli çay alışkanlığımı bırakamıyorum. Yaklaşık 6-7 yıl önce 50 kiloydum, ancak hareketsiz bir yaşam tarzına geçince her yıl 1-2 kilo alarak bu kilolara geldim. Aslında hızlı kilo verebiliyorum. Çalışma düzenim nasıl olmalı? Sabah ve akşam ayrı ayrı mı, yoksa sadece sabah yürüyüşü yeterli mi? Önerilerinizi bekliyorum.
Uygun diyet ile kalori açığı bırakarak verebilirsin. Ayda 5 kilodan fazla kilo verme ki derin sarkmasın. İlk zamanlar canın çok fazla bıraktığın yemekleri çekecek fakat ondan sonra hiç istememeye başlayacak. Yemek yemektir diyeceksin. Emeğim gitmesin diye yemeyeceksin ve hiçte zorlanmayacaksın yani ilk 1 2 ay ı geçir sonra rahatlarsın. Bol şans.

İdeal kilonuzun 70 olduğundan emin değilim hocam. 1.73 boyundayım ve kilom 68-70 arasında gidip geliyor. Fakat ne yazık ki göbekliyim ve yağ oranım fazla. Ayrıca saat kaçta yemek yediğiniz önemli değil günde toplam kaç kalori aldığınız neden aldığınız önemli. Ayrıca spor salonuna gitmenizi tavsiye ederim. Spor yapmak gerçekten çok güzel bir his.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı