- Makaleler
- 2
7. sınıfa gidiyorum.
Korkuyorum. Kendimden utanıyorum artık.
Ailene anlat, açık öğretimin sınıfla alakası yok diye biliyorum.
7. sınıfa gidiyorum.
Korkuyorum. Kendimden utanıyorum artık.
Ailene anlat, açık öğretimin sınıfla alakası yok diye biliyorum.
Daha ortaokulda gerek yoktur diye düşünüyorum. Ciddi çalışamam okul olmazsa. Aileme anlatırsam iyice kendimden utanırım. Yarın okuldan gelince tekrar konu açacagım kötü giderse iyi giderse bu konuya yazacagım. Yardım ettiğiniz için teşekkürler.
Ben kesinlikle kavgacı birisi değilim. Kavga, benim en son çaremdir lakin gerçekten ben olsam bende kavga ederdim. Bunun başka bir kalıcı çözüm yolunu bulamazdım. Ama arkadaşımız, başına kavgadan sonra bela alabilir. Çocuklar bulaşabilir anlamında söylüyorum. Yada direkt, kavgacı olmayabilir. Bu yüzden kesinlikle yapmaması gerekiyor.Sınıf değiştireceksin, en sağlıklısı bu. Kavga etsen yine bir sorun. Ama ben olsam bir kavga ederdim yoksa anlamazlar.
Ben kesinlikle kavgacı birisi değilim. Kavga, benim en son çaremdir lakin gerçekten ben olsam bende kavga ederdim. Bunun başka bir kalıcı çözüm yolunu bulamazdım. Ama arkadaşımız, başına kavgadan sonra bela alabilir. Çocuklar bulaşabilir anlamında söylüyorum. Ya da direkt, kavgacı olmayabilir. Bu yüzden kesinlikle yapmaması gerekiyor.
Ortaokul dönemleri boş diye ne yapalım şimdi, boşverelim gitsin o zaman? Ne saçma bir şey buOrtaokul hayatı boş liseye geçince her şey değişecek merak etme
Korkuyorum dayak yersem her şey daha da kötü olacak.
Tatlı bir dil ile rahatsız olduğunu ve olduğun şeyleri anlat. O hallerde ki elemanlar genellikle bunu söylediğin zaman dalga geçeceklerdir. Ama sen yine şansını dene. Baktın işe yaramadı, sınıfta çok takılma. Git kantine sevdiğin arkadaşlarınla otur, bahçede dolaş, bir şeyler yap. Onlar seni bulamadığı zaman da eşek gibi başkalarına bulaşmak zorunda kalacaktır. Bunu müdüre söylemeyi de ihmal etme ama.
Hiçbir şey kötü olmayacak eğer gerçekten agresif saldırsan onlar daha çok zarar görecektir bence böyle yaparsan susarlar.
Söyledim zaten dalga geçmeye devam ediyorlar. Hocada görnesine rağmen bir şey yapmıyor.
Kavga sınıfta direkt yapılır mı bilmiyorum ayırırlar muhtemelen. Dışarı çağırsamda geleceklerini düşünmüyorum 5 kişinin 3Ü gelmez diğer 2side en az 10 kişi daha alıp gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.