Hocam zamanla uğraşa uğraşa öğreniyorsun. Ben hiç kasa toplamadım; fakat bir ara teknik serviste çalıştım. Bilgisayar bileşenleriyle haşır neşirdim. Çok iyi olmasa da tecrübem vardır
Şu anda kullandığım Lenovo notebook'u bazen temizlik amaçlı açıyorum. Dediğim gibi uğraşa uğraşa insanın eli alışıyor.
Asus'un Oc'li versionu daha iyi evet. Açıkçası Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün yaptığı incelemeye göre Asus strix-gtx980ti-dc3oc Titan x'i bile zorlayacak bir performansa sahip. Dolayısıyla ben bunu almak istiyorum. Aynı özelliklerdeki Evga ise daha sessiz çalışıyormuş. Yabancı bir teknoloji sitesinde okumuştum bunu: "Alacaksanız ya Asus ya da Evga alın" diyordu. Asus 80 derecelerde çalışıyor; fakat Recep Baltaş ve Ali Güngör üstatlar bunun bir problem yaratmayacağını söylüyorlar.
Önümde tez danışmanıma teslim etmem gereken bir master tezi ve 22 Kasım'da yapılacak bir Ales var. 23 Kasım oldu mu dolar kuru kaç olursa olsun veririm ben siparişi
Umarım Fed'in kararı hepimiz için hayırlı olur. Herkes düşecek diyor kur için. Düşecekse düşsün ve rahatlayalım hepimiz
Kredi çekemiyorum ne yazık ki sigortalı işim olmadığından dolayı. Tek çare 7000 / 9 taksit şu anda. Kartın bütün limitini yatıracağım.
Ama bir mucize olur da dolar düşerse o zaman biraz daha esnek hareket edilebilir ve kesinlikle 5930k işlemcili bir sistem toplanabilir.
Zira çoğu teknoloji sitesi Skylake'i mimari açısından başarılı; fakat performans açısından yetersiz buluyor.
Düzeltme: Bios olayı Hataylı hemşehrimin de belirttiği gibi kurulu gelir. Sizin yalnızca sisteminizi ilk açtığınızda bir iki düzenleme yapmanız gerekir (RAM hızı ayarlama vb.) Bunu da bu sitede bulunan sistem kurma videolarına bakıp halledebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler, hala öğrenmeye devam ediyorum..
Aynı şekilde benimde sınavlarım var

5930k dizilir bence de. Bakalım...
Son düzenleme: