- Makaleler
- 1
Antec'in termal macunları iyidir 
Antec'in termal macunları iyidir![]()
Teşekkür ederim. Dün gece yaptığım detaylı araştırmadan ve okuduğum incelemelerden sonra Noctua NT-H1 sipariş ettim
Thermal Paste Roundup 2015 – 47 products tested with air-cooling and liquid nitrogen (LN2) | Overclocking.Guide | Page 6
Yukarıdaki linkteki incelemeye göre ülkemizde bulunan üründü Noctua. Gönül isterdi ki likit metal pasta da uygulayabilelim. Ama sanırım ülkemizde imkansız
_________
Evet sistem nihayet toplandı.
Dün tüm parçalar elime ulaştı.
Birkaç saatlik uğraşın ardından sistemin montajını gerçekleştirdim ve ilk açılışta sorunsuzca çalıştı
Şimdi sıra overclock ve performans testlerine geldi.
Çok yakında sistemle performans testlerinin de yer aldığı ilgili detaylı bir inceleme yayınlayacağım.
Sistemimi toplamam konusunda benimle beyin fırtınası yapan @Drood kardeşime, son anda x99 platformundan z170'e yönelmemi sağlayan @Ali Güngör beye ve özellikle sistem toplama videolarından çok büyük deneyimler edindiğim @Recep Baltaş'a çok teşekkür ederim.
Heyecanla bekliyorum inceleme ve testleri. Özellikle Asus'un bu ileri seviye oc'li kartının performansını çok merak ediyorum, Technopat'ın incelemesinde bir hayli iyi görünüyordu. Sistem montajı kısmını rahatlıkla halletmiş görünüyorsunuz, umarım aynı performansı kendi sistemide sergileyebilirim
. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun
.
Bence 7000 TL'ye kadar daha iyisini toplayabilirsin, mesela ben 5000 TL'ye bir sistem toplayacağım buyurun özellikleri inceleyin karar sizin.
Anakart : ASUS ROG MAXIMUS VIII HERO ALPHA ATX DDR4 3000 LGA 1151
Fiyat : 615 TL ( AMAZON )
İşlemci : Intel Boxed Core I7-6700K 4.00 GHz 8M Processor Cache 4 LGA 1151
Fiyat : 1045 TL ( AMAZON )
Soğutucu : Corsair Hydro Series H115i Extreme Performance Liquid CPU Cooler
Fiyat : 325 TL ( AMAZON )
RAM : Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz (PC4-24000)
Fiyat : 233 TL ( AMAZON )
HDD : Seagate 1 TB 7200 64MB SATA3
Fiyat : 166 TL ( İDEALNOKTA )
SSD : Samsung 850 EVO - 250GB - 2.5-Inch SATA III
Fiyat : 270 TL ( AMAZON )
Ekran Kartı : EVGA GeForce GTX 1070 Founders Edition
Fiyat : 1490 TL ( AMAZON )
KASA : AeroCool XPREDATOR II Full Tower
Fiyat : 578,43 TL ( EREYON )
P.S.U : EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD
Fiyat : 379 TL ( AMAZON )
TOPLAM FİYAT : 5,101,43 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.