AirPods Pro 3800 TL'ye değer mi?

lewjashby

Centipat
Katılım
29 Ocak 2021
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Millet selamlar, konu ortada piyasadaki diğer kulaklıklar hakkında bir şey bilmiyorum. Bu fiyata bu kulaklık değer mi sizce?
 
AirPods'unu bugün satmış biri olarak yazıyorum. Amaç sadece "ses kalitesi" ise değmez. Ancak günlük hayattaki rahatlığı, ANC özelliği, iPhone'la iyi bir ikili olması gibi özellikleriyle bütçe de varsa değebilir. Yani bu para içinizi acıtmayacaksa verilebilir. Orta seviye bir Android telefon parası.
 
Ben 2.100 liraya almıştım o paraya net değer ama 3.800 bilemedim ama size şöyle söyleyeyim şarj ömrü çok uzun ve bir gürültü engelleme modu var anlatamam hiçbir şey duyamazsınız imkansız dışarıdan ses duymanız ( bunu ayarlardan kapatıp açıp veya şeffaf moda alabiliyorsunuz.) Hele hele çok sesli bir ortamda çalışıyorsanız ve sesten rahatsız oluyorsanız mükemmel bir şey. + spor vs. yapıyorsanız kulaktan hiç düşmüyor bir kere bile düşmedi kulağımdan yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.
 
Şahsi düşüncem, direk AirPods almanın gereksiz olduğu yönüde. O fiyata daha iyi kulaklıklar var. Ama iPhone kullanıcısı iseniz kullanım kolaylığı açısından belki normal Airpods alınabilir. Ama ses kalitesi için almaya gerek olduğunu düşünmüyorum, Pro'nun da ses kalitesi olarak bir farkı bilmiyorum ama varsa da bence profesyonel değilseniz farkı anlamazsınız, olsa da aradaki farka değmez. İlla airpods alacaksınız Pro almayın normal Airpods alın cebinizden daha az para çıksın, bu arada android kullanıcısı iseniz kesinlikle tavsiye etmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı