savaskaraer
Hectopat
Arkadaşlar benide korkutuyosunuz amd ryzen 7 2700x alicam. amd pişmanim diyenler beni korkutmaya başladi.
Arkadaşlar benide korkutuyosunuz amd ryzen 7 2700x alicam. amd pişmanim diyenler beni korkutmaya başladi.
Kullanmıyor arkadaşım insanlar sana ne. Sen niye uyuz oluyorsun. AMD başkanı akraban mı? Sen istediğini al bak işine neye uyuz oluyorsun. Almıyorum, almayacağım da. Para benim değil mi kime ne.Yok AMD kullanmam diyenlere uyuz oluyorum.
Tek çekirdek performansının çöp olmasından dolayı AMD bir daha almam. İlk kez AMD sistem topladım ama pişmanım. Yıllardır Intel kullandım ve beni asla yarı yolda bırakmadı. Çevremden bir sürü insan AMD almam gerektiği konusunda ısrar edince burada konu açtım ve sağolsun forumdan arkadaşlar yardımcı oldular ama açıkcası memnun değilim. Ha yeni çıkan oyunları oynarken bir sorun yaşadım mı? Hayır. Ama eskiye dönük severek oynadığım oyunlarda problemler çıkarıyor ve sonuç olarak bir daha AMD beleş sistem parçaları veriyorum sana en son çıkardığımız dese küfür eder geri çeviririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.