Başlık bayağı bir saçma görünüyor ama öyle değil. Son zamanlarda toplasan 5-6 arkadaşım ile ara ara görüşüyorum. Aralarında sıksık görüştüklerimde oluyor. Hatta bir tanesi ile ortak amaç uğruna çalıştıgımızdan dolayı yan yana oluyoruz. Problem şu ki onlar bazen beni aşırı ama aşırı darlıyor. Örnek verecek olursam oyunlara falan çağrılıyorum kabul etmedeğim zaman trip yeriz bir şeyler olur. Ama ben sınava hazırlanıyorum ve bunu onlara anlatamıyorum. Bir de gelip soruyor ki niye gelmiyorsun birader çalışan adamın kovanınada çomak sokuyorsunuz anlamıyorum ki böyle tiplemeleri. Yan yana olduğumuz beraber çalıştığım arkadaşımda yalandan arıyor beni arada hal hatır soruyor daha sonra benden bekliyor bir de aramamı, bende aramak istemiyorum direkt özümde var yani arkadaşlık kurmak biraz garip yani en azından bana son zamanlarda öyle geldi aramayınca da ondan trip yiyoruz. Geçen hafta pazar günü şırıl şırıl yağmur yağıyor elemana diyorum ki birader benim burada yağmur yağıyor yolumda uzun bence gitmeyelim diyorum verdiği cevap; "dışarıda çalışmayacaz kanka" diyor. Yolu çeken o değil amele gibi yürüyende o değil eleman otobüse biniyor önünde iniyor kütüphanenin ama ben daha bayağı yürüyeceğim anlamıyor o bunu ne de olsa kendisi bu işten zevk alıyor. Uzun lafın kısası sizce mesafemi korumam doğru mu bu arkadaşlarla yoksa durumu izah edip arkadaşlığımı bitireyim mi? (uzun tutmuş ya da boş yapmışsam kusura bakmayın ama dökesim geliyor içimi hoşgörülü olun 
Son düzenleyen: Moderatör: