Arkadaşın hareketleri normal mi?

13 yaş kokusu alıyorum hocam.

Zaten durum öyle.

Arkadaşlar arasında samimiyetten küfür olur ancak bu arkadaşın sizin zor durumunuzda daği yanınıza geleceğini sanmıyorum toxic insanlarla ilişkileri kes.

Benmi gereğinden fazla olgun oluyorum bazen. Yoksa bunlar mı olamıyor anlamıyorum. Yoksa arkadaş olarak küfürden alınmıyorum.

Evet, abartıyor hocam. Onun küfrettiğinin kanıtlarını al, ailene göster. Dava açarlarsa hakaretten hapis olur. Zamanında Brawl Stars adlı oyunda hyra tarafından adonis dünya 1.oldu diye hyra ona küfretti. Daha yeni. Şubat mart gibi oldu olay.

Anlatmıştı.

7. sınıf zamanlarımda buna benzer bir arkadaşım vardı artık yok. Bu tarz insanlar büyüyünce de böyle olur genellikle. Sana verebileceğim tek tavsiye engelle geç.

Umarım lisede bu tipler olmaz.

Öncelikle arkadaşımı özetleyeyim. 7.sınıfız. Arkadaş anime izliyor ve toxic bir insan. Küfretmeyi havalı ve erkeklik zannediyor adeta. Sırf Brawl Stars denen oyunda onsuz 2 maça girdim diye bana ve aileme küfürler etmeye başladı. Çeşitli hakaretlerde bulundu. Bunlar olurken ben hiç küfretmedim. Sakin kaldım. Sizce abartıyor mu durumu?
Klasik bir ergen işte hocam zaten 7. sınıf bunlar gayet normal şeyler. Eğer devam ederse arkadaşlıktan çıkabilirsin.

Bu tarz ağzı bozuk insanlardan uzak durman senin için daha faydalı olur. Samimi ve saygılı insanlarla vakit geçir. Zaten bu yazıyı yazmana göre bu tarz davranışların doğru olmadığıı biliyorsun. Benim ortaokulumda neredeyse küfür eden yoktu lisede çok fazla vardı.

Bu tarz ağzı bozuk insanlardan uzak durman senin için daha faydalı olur. Samimi ve saygılı insanlarla vakit geçir. Zaten bu yazıyı yazmana göre bu tarz davranışların doğru olmadığıı biliyorsun. Benim ortaokulumda neredeyse küfür eden yoktu lisede çok fazla vardı.

Lise olarak da 92 ile alan Anadolu'ya gideceğim gibi ortalamam çok yi değil.

Evet, abartıyor hocam. Onun küfrettiğinin kanıtlarını al, ailene göster. Dava açarlarsa hakaretten hapis olur. Zamanında Brawl Stars adlı oyunda hyra tarafından adonis dünya 1.oldu diye hyra ona küfretti. Daha yeni. Şubat mart gibi oldu olay.

7. sınıfa giden birine hakaret davası mı :D yas kaç kral.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı