Cevap verdi mi?
Katılıyorum.Evet ama kanıtınız olmalı.
Uzun uzun açıklamalar yazmıştım ta ki şu yorumu görene kadar:
Eki Görüntüle 1311385
Bunu okuduktan sonra boşa uğraştığımı anlayıp yazdıklarımı sildim. Adam ezbere tarih öğrenmeyin diyip, sağdan soldan duyduğu yarım yamalak bilgileri sergiliyor. Sorsan ittihat ve Terraki'yi bile mason ilan ederler işlerine gelmediği için.
Boşa uğraşmayın hocam bunlara 40 saat anlatın gene anlamazlar bildiklerini(!) sayar dururlar.
Keşke bari komutanın ismini doğru yazsaydı. *von Sanders*Uzun uzun açıklamalar yazmıştım ta ki şu yorumu görene kadar:
Eki Görüntüle 1311385
Bunu okuduktan sonra boşa uğraştığımı anlayıp yazdıklarımı sildim. Adam ezbere tarih öğrenmeyin diyip, sağdan soldan duyduğu yarım yamalak bilgileri sergiliyor. Sorsan ittihat ve Terraki'yi bile mason ilan ederler işlerine gelmediği için.
Boşa uğraşmayın hocam bunlara 40 saat anlatın gene anlamazlar bildiklerini(!) sayar dururlar.
Bunlar ülkenin başındaki şeriatçı, yobazların eseri. Dinle, kitapla kandırılabilecek bu kadar ahmak başka bir millet yoktur sanırım.Arap sevdalıları süslümanlarla boşuna uğraşmışsınız. Türkler İslam sayesinde her geçen zaman daha da araplaşıyor. Discord üzerinde de büyük bir şeriat topluluğu var sanırım. Büyük sunucuları da var kendilerinin. Resmen sanal ortam da tarikatlaşmışlar.
Hatta aralarından birisinin profili:
Eki Görüntüle 1311364
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.