Babamı 40.000 TL dolandırmışlar

Babam sigara şirketinde çalışırken,arabayı patlatıp. 2009 da 100 bin TL civarında yüksek bir paraydı. Kamera kaydı ve hırsızlar yakalandı. Bilir kişi kazandığımızı beyan etti. Yıl 2024 daha para ödeyemediler. Çünkü ; Hırsızlarda beş kuruş para çıkmadı. Devlet ödeyecek dendi. 2009'dan 2024 faizi bile başlı başına uçurum para.. Yıllardır sürüyor mahkeme. Biz umudu kestik ailecek. Hesabını öyle yap...

Dava sonuçlanmaz yüksek ihtimalle. Geçmiş olsun şimdiden.

Bu dava konuları hakkında pek bilgim yok ama bende öyle düşünüyorum. En azından bana bilgi verseydi şöyle bir site buldum alayım mı gibisinden. Her şeyi kendi kendine yapmış. Olayı parayı kaptırdıktan sonra anlatıyor.

Babam sigara şirketinde çalışırken, arabayı patlatıp. 2009 da 100 bin TL civarında yüksek bir paraydı. Kamera kaydı ve hırsızlar yakalandı. Bilir kişi kazandığımızı beyan etti. Yıl 2024 daha para ödeyemediler. Çünkü; hırsızlarda beş kuruş para çıkmadı. Devlet ödeyecek dendi. 2009'dan 2024 faizi bile başlı başına uçurum para. Yıllardır sürüyor mahkeme. Biz umudu kestik ailecek. Hesabını öyle yap...

Geçmiş olsun size de. Yüksek ihtimalle bizim durumda öyle olacak. Borçları kapatıp bir araba alma hayaliyle çalışıyordum. Babam sağ olsun ne denir ki.

Sana katılmıyorum anlamında attım ben onu. Adam sonuçta şikayet ederken site ismini, aldığı ürünü ya da satıcıyı söylemesi gerekiyor ki yardımcı olsunlar. Kötü niyetlisin anlamında "beğenmedim" emojisi atmadım.

Anladım hocam zaten benim söylediğim, şu anda konu sahibinin yazısını tekrar okuyunca kafama çok da yatmadı ama mesajı düzenlesem mi bilemedim.

Bu dava konuları hakkında pek bilgim yok ama bende öyle düşünüyorum. En azından bana bilgi verseydi şöyle bir site buldum alayım mı gibisinden. Her şeyi kendi kendine yapmış. Olayı parayı kaptırdıktan sonra anlatıyor.

Bende sana onu yazacaktım aslında. Ebeveynlerin bize danışması lazım böyle durumlarda. Teknoloji devrinde doğduk ve her yaptığımız iş buna bağlı olduğundan az çok bilgi sahibiyiz. Belki danışsa sen yardımcı olabilirdin ama olsun. Dünyanın sonu değildir hiçbir şey. Sıkma sen canını

Geçmiş olsun size de. Yüksek ihtimalle bizim durumda öyle olacak. Borçları kapatıp bir araba alma hayaliyle çalışıyordum. Babam sağ olsun ne denir ki.
Bu arada, eski kafalı dediğimiz ailelerimiz çoğu şeyde bize danışıyor teknolojiyle alakalı evet ama nedendir bilmem en riskli, güvenilirliği en düşük tarzı şeylerde hiç ağızlarını açmıyorlar nedense. Çözemedim hala.

Bu arada, eski kafalı dediğimiz ailelerimiz çoğu şeyde bize danışıyor teknolojiyle alakalı evet ama nedendir bilmem en riskli, güvenilirliği en düşük tarzı şeylerde hiç ağızlarını açmıyorlar nedense. Çözemedim hala.

Kanka NPC gibi davranıyolar bazen bende anlamıyorum. Annem sürekli bana danışır mesela çoğu konuda ama asıl danışması akıl alması gereken yerde bir bakıyorum benden habersiz yapmış ne yapıcaksa

Technopat Haberler

Geri
Yukarı