Ben 20 yaşıma girince kapıma askere gel yoksa ceza yersin diye dayanıyorlar ama? Bayanlara neden zorunlu değil? Nerede eşitlik?Yapanlar var ki. Yalnızca yüksek makamlara çıkamıyorlar.
Konu dışına daha fazla çıkmayalım![]()
Ben 20 yaşıma girince kapıma askere gel yoksa ceza yersin diye dayanıyorlar ama? Bayanlara neden zorunlu değil? Nerede eşitlik?Yapanlar var ki. Yalnızca yüksek makamlara çıkamıyorlar.
Konu dışına daha fazla çıkmayalım![]()
Arkadaş bununla ilgili bir şey belirtmemiş. Savunmadığını nasıl anladınız?@ma a koçi vore savunsanız ya arkadaşınızı, bu nasıl iştir? Hepiniz mi 250 gram için arkadaşınızı satarsınız, anlamıyorum ki?
Hocam peki sizce bay nereden geliyordur?Bayan kelimesinin baymak fiili ile bağlantılı olduğunu düşündüklerinden dolayı.
@ma a koçi vore savunsanız ya arkadaşınızı, bu nasıl iştir? Hepiniz mi 250 gram için arkadaşınızı satarsınız, anlamıyorum ki?
Erkekler neden yemek yapmıyor, ev işlerine bakmıyor, çocuklara bakmıyor? Nerede eşitlik. Bu arada bu dediklerimi anneniz eşiniz vs. var ise yardım etmeliyiz onlara bu konularda.Ben 20 yaşıma girince kapıma askere gel yoksa ceza yersin diye dayanıyorlar ama? Bayanlara neden zorunlu değil? Nerede eşitlik?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.