Bilgisayar Mühendisliği okunur mu?

Frkn4856

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2017
Mesajlar
14
7.sınıftan beri bilgisayar mühendisliği istiyorum ancak ailem beni yok doktorluk yok dişçilik yok öğretmenlik diye sıkıştırmaya başladı.

11'e yeni geçtim ama eğer okuyup da işsiz mi kalırım diye korkuyorum tıp kazanacak kadar puan kazanabileceğimi sanmıyorum.

Hedefim Ege Üniversitesi yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstek meselesi iş kısmı doktor olabilirsen yada dişçi iyi olur senin için öğretmenlik kazanırsın sınavdan ama atama kısmı sıkıntı hadi atandın alacağın para belli. Üniversite öğretmenliğini ayrı tutuyorum. Mühendislikte kendini geliştirirsen iş hayatına girdikten sonra 3 4 yıllık tecrübe ile maaşını belirlersin (KENDİNİ GELİŞTİRİRSEN) Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum. Endüstri meslek lisesinden gelmeyim sıfır matematik sıfır fizik. Dgs ile beykent üniversitesine girdim. staj yapıyorum Çevremdeki insanlar 7.000 ile 15.000 TL arasında alan kişiler genellikle 27 - 35 yaş arasındalar ve bir üst kademeye geldiklerini anladıkları zamanlarda 3000 5000 daha fazla para alabilecekleri şirketlere geçiyorlar. Mühendislikte Kendini ne kadar geliştirirsen maaşında o kadar artar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı