Çin'deki yüksek şiddet ve cinayet olayları

Sadece cinayet ve fiziksel şiddet olarak değil, her çeşit suçta hayal gücü zorlayan bir yapıda suçlular var Çin'de.

Tabii nüfusun da etkisiyle, Hindistan da beter, Brezilya ayrı. Bu tartışma bir yere varmaz, kısacası böyle olaylar her yerde oluyor Çin'de Türkiye'de de, sadece yorumların nefret içerikli olması irite edici o kadar dostum.

Çin hayranı seni.

Bu kanıya nereden vardın? Profilimde Çin yazmasının çok farklı bir mevzusu var ve sana açıklayacak değilim :) ancak şunu bil ki Çin hayranı değilim ancak yaptıkları karşısında da asla itirazım olmaz ve dünyaya, diğer tüm ülkelerden çok daha faydaları var.

Kediyi köpekleri kesip öldürüp yiyen millet ya?

İşte bir şey bilmediğin için genel bir yorum olarak bunu kullanman normal, sevmediğin ülke hakkında net bir şey bile bilmiyorsun. Kedi köpek yiyen kesim %0.5 bile değildir, kaldı ki senin Türkiye'de eşek eti veya domuz eti yemediğin ne malum :) tartışmayalım istersen bu mevzuları.

Yorumlarım çok zoruna gitmiş galiba sürekli mesajlarımı parça parça alıntılayıp durmuşsun.

Hayır zoruma gidecek bir durum yok. Parça parça alıntılama sebebim ise genelleme değil yazına özel yazmak.

Sadece bir olaydan yola çıkarak yapılan ve tüm ülkedeki insanlara yönelik kötürüm yorumlar gerçekten epik tam da Türk halkından beklenecek bir şey.

Şşt biz Çin sevdalısıyız kardeşim, adam bizi ifşaladı amanın (!)

Son düzenleyen: Moderatör:
Suç oranları anlamında mı?
İşlenen suçlar anlamında, çok tehlikeli bir yer. Eminim her gün cinayet, tecavüz, hırsızlık, adam kaçırma olayları oluyordur. kaotic.com sitesine girip locations bölümünden Haiti'yi seçip ne halde olduğunu görebilirsin (VPN gerektiriyor).

Tabii nüfusun da etkisiyle, Hindistan da beter, Brezilya ayrı. Bu tartışma bir yere varmaz, kısacası böyle olaylar her yerde oluyor Çin'de Türkiye'de de, sadece yorumların nefret içerikli olması irite edici o kadar dostum.
Hindistan'da eskiden sınıf ayrımı ve kölelik vardı diye biliyorum. En alt sınıf milletin tuvaletini yaptığı dereden su içermiş. Hatta kölenin de altı "sahipsiz köleler" diye bir başlık da atmıştı bizim tarih hocası.
Brezilya'da da uyuşturucu, yolsuzluk, silah kaçakçılığı vs. ve bu işlerle uğraşmayan kesim için işsizlik, uğraşan kesim için de ölüm korkusu var. Gerçi, uğraşmasan da ölüm korkusu var.

Sadece merak ettim hani asıl nedeni nedir diye. İlk sayfada sonuçlandırdık sanırım bu soruyu da.

Halk ucu kendine dokunmadığı sürece pek dahil olmuyormuş bu konulara, polis sonradan dahil olup çözüyormuş daha sonra. Bunun sebebi olarak da yasaların karışık olmasını gösterdiler.
Bizde de karışık yasalar, polisin bir vur yetkisi var bir yok. Aslında vurup etkisiz hale getireceği kaç suçluyla anlaşma yoluna girmeye çalışıyor Türk polisi sırf yasaların karmakarışıklığından. Ancak 18 yaşındayım, daha polise ateş eden 2 kişinin haberini gördüm biri yanlışlıkla sivil polise ateş etti 2 saat özür diledi, diğerinin şahsi problemleri varmış.

Yani, bizim ülkedeki suçlular polisi otoriter güç olarak kabul ediyorlar ve zarar vermiyorlar. Suçlusuna da masumuna da güven sembolü.

Birde halk kısmında da bu böyle. Çoğu zaman çevredekileri otoriter güç kabul ederler, eğer edilmezse de ilk çevre müdahale eder herhangi bir duruma. Örnek verdiğim olayda silah da yoktu bildiğimiz bıçakla kızı taradı.

Eğer mesajlarım nefret içerikli geldiyse özür dilerim.

Film gibi izlenmesine karşıyım.

Yani, bizim ülkedeki suçlular polisi otoriter güç olarak kabul ediyorlar ve zarar vermiyorlar.
Bir daha düşününüz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir daha düşününüz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu mitoz hariç.

Tekrar düşününce 2020 beri bizde de sorunlar artmakta. Halkın ruh sağlığı çok önemli...

Bana göre sorun yönetim biçiminde Çin komünist diyebileceğimiz bir ülke ve açıkça üst alt ayrımı var bu bütün komünist ülkelerde vardı ki hala da var mesela Küba da insanların sefaletleri saklanmak için çok renkli cicili bir ülke gibi gösterilmeye çalışılıyor bu ideoloji sözde eşitlik getiriyor tabii yersen bana göre insanlar arasındaki farkı daha çok açıyor.
bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı