Çok kötü durumdayım

Takma diyenler hayatta gerçekten kimseyi sevmemiş insanlar sanırım. Sevgilisinden ayrılmış, hayatının merkezindeki insan gitmiş.
20 yaşında adam neden sevgilisini hayatının merkezine alıyor anlamıyorum. Birine körü körüne bağlanmak güzel değil. Ben arkadaştan 1-2 yaş küçüğüm, benim de tecrübelerim oldu birçok defa ancak bu "sevme" meselesini ben insanlardan daha farklı anlıyorum sanırım. Sevgilin olur, güzel vakit geçirirsin, güzel anıların olur. Zamanı gelince ilişkiler biter ve sürekli geçmişte yaşanan şeylere bağlanıp buna göre yaşarsan bu sana zarar verir. Bunu güçsüz insanlar yapar. Bir insanla güzel anıların geride kalır belki ama başka bir insanla daha güzel anılar yaşarsın bu sebeple, bunu da unutmamak lazım.

Hayatının merkez insanı? Pardon da bu yaşlarda hayatının merkez insanı 2 3 ay önce tanıştığı bir kız mıdır yoksa onu 9ay karnında taşıyan annesi midir? Neyin kafasını yaşıyorsunuz özellikle şu dönemde insanlar daha önce hiç görmediği insanlarla internet üzerinden "sevgili" oluyor lise aşkları nedir? Çevremde ciddi 1 tane lise aşıkları bulunmuyor.

2 3 ay önce tanıştığını nerden biliyoruz? O kadar süredir tanışıyorsa bile fark etmez. Sevmek çok farklı bir şey geçirdiğin sürenin çok önemi olmayabiliyor. Annenin yeri sevgisi hep çok ayrıdır ama özellikle benim gibi şehir dışında okuyorsanız anne ile çok zaman geçiremeyeceğinizden sevgili hayatının merkezi olur. 4 yıllık lise hayatımın 3 yılını biri ile geçirdim. Böyle insanlar artık insanın içi oluyor. Yaşınız kaç bilmiyorum ama üslubunuza dikkat etseniz daha iyi olur.

Hayatının merkez insanı? Pardon da bu yaşlarda hayatının merkez insanı 2 3 ay önce tanıştığı bir kız mıdır yoksa onu 9ay karnında taşıyan annesi midir? Neyin kafasını yaşıyorsunuz özellikle şu dönemde insanlar daha önce hiç görmediği insanlarla internet üzerinden "sevgili" oluyor lise aşkları nedir? Çevremde ciddi 1 tane lise aşıkları bulunmuyor.
Katılıyorum gelip geçici insanlar bunlar 2 gün sonra ayrılacağın insana "hayatının merkezinde" yer vermek saçmalıktır.

20 yaşında adam neden sevgilisini hayatının merkezine alıyor anlamıyorum. Birine körü körüne bağlanmak güzel değil. Ben arkadaştan 1-2 yaş küçüğüm, benim de tecrübelerim oldu birçok defa ancak bu "sevme" meselesini ben insanlardan daha farklı anlıyorum sanırım. Sevgilin olur, güzel vakit geçirirsin, güzel anıların olur. Zamanı gelince ilişkiler biter ve sürekli geçmişte yaşanan şeylere bağlanıp buna göre yaşarsan bu sana zarar verir. Bunu güçsüz insanlar yapar. Bir insanla güzel anıların geride kalır belki ama başka bir insanla daha güzel anılar yaşarsın bu sebeple, bunu da unutmamak lazım.
Katılıyorum gelip geçici insanlar bunlar 2 gün sonra ayrılacağın insana "hayatının merkezinde" yer vermek saçmalıktır.

Körü körüne bağlandığım sonucu nereden çıkarıldı bilmiyorum. Türkçe derslerine ihtiyacınız olabilir. Kimseye hayatımı bağlamıyorum, herkesin yeri doldurulabilir. Ve hiç kimseyi çok sevmek beni güçsüz yapmaz. Dizilerden filmlerden duyduklarınızı forumlarda yazmayın isterseniz.

Çok sevdiğin bir insanı kaybettiğimde takma cevabı verebilecek hayattan elini eteğini çekmiş umutsuz sevgisiz insanlarsınız bunu çok net anlıyorum. Ama benim aldığım karara saçmalık diyecek cüreti kendinizde bulmayın.

Hiç sevgilim olmadı. Olamsınıda istemem. Ama şunu bil. Sevgililer genellikle geçici kişilerdir. Sırf starbucksa götürmediğin içinde ayrılır. Sırf araban eski olduğu içinde. Genellikle acımasız olurlar. Sen kafana takma ve rahat ol. O seni haketmiyor. Seni bırakanı gerçekten seviyor isen koş. Gidip başkası ile sevgili olursada takma. Umarım yakın zamanda rahata erirsin.
Onlara sevgili değil, para avcısı kız denir. O tiplere merhaba bile demem ben. Değerli gördükleri tek şey para, kalpleri yok sadece parayı severler. "Sevgili" olmak sevip sevilmek demek, farklı bir şey bu. Var mıdır be şöyle ahlaklı, efendi, gerçekten seven kız? Şu çağda var ise İnşallah karşıma çıkar, çıkmazsa da böyle karaktersiz paragözler hayatıma gireceğine hiç olmasın daha iyi. Bilgisayarla devam ederiz.

Körü körüne bağlandığım sonucu nereden çıkarıldı bilmiyorum. Türkçe derslerine ihtiyacınız olabilir. Kimseye hayatımı bağlamıyorum, herkesin yeri doldurulabilir. Ve hiç kimseyi çok sevmek beni güçsüz yapmaz. Dizilerden filmlerden duyduklarınızı forumlarda yazmayın isterseniz.

Çok sevdiğin bir insanı kaybettiğimde takma cevabı verebilecek hayattan elini eteğini çekmiş umutsuz sevgisiz insanlarsınız bunu çok net anlıyorum. Ama benim aldığım karara saçmalık diyecek cüreti kendinizde bulmayın.
Bizim Türkçe dersine ihtiyacımız yok ama senin öğrenmen gereken çok şey var o belli. Yazdıklarından sevgilisinden ayrılınca hüngür hüngür ağlayan tiplerden olduğu tahmin edebiliyorum. Bu kadar basit olmayın.

Bizim Türkçe dersine ihtiyacımız yok ama senin öğrenmen gereken çok şey var o belli. Yazdıklarından sevgilisinden ayrılınca hüngür hüngür ağlayan tiplerden olduğu tahmin edebiliyorum. Bu kadar basit olmayın.

İşin komiği sevgilim olan insanı çok sevdiğim için gittiklerinde ağladım evet. Sevdiğin insanı kaybetmek insana bunu yapar çünkü. Sevgilinin ölmesi ile ayrılman neredeyse aynı şeydir. Ama ortaçağ gerici aklınla ağlamakla alay ettiğini sanıyorsun. Umarım yanlışlıkla hayatına kimse girmez. Kimseyi önemsemeyeceğin açık.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı