CS:GO hesabıma girmediğim halde VAC yedim

Deniz1923

Hectopat
1 sene önce bilgisayar aldık, daha önce internet kafelerde oynuyordum ve banım yoktu arkadaşlarımla çoğunlukla vs atıyorduk. Bilgisayar geldiğinde ise CS kurup oynayayım dedim. Ama nedense oyun açılmıyor, yükleme ekranında kilitleniyordu. Biraz denedim farklı yollar deneyip ama sonra aman boş ver etmişim CS:GO'suna deyip bıraktım denemeyi. Ama şimdi görüyorum ki oyunu açmaya çalıştığım günden 2 3 gün sonra VAC ban atmışlar. En az 10 tane ticket attım ama otomatik mesaj dışında dönüş alamıyorum. Hadi AFK kaldım diye ban yedim diyelim ama botlarla girmiştim hile bile açsam botlarla girince ban yememem lazım. Kısacası banımın haksız olduğunu düşünüyorum banı açmasalar bile neden yasaklandığımı öğrenmek istiyorum hadi program adı da vermesinler sadece hangi maçtan dolayı ban yediğimi söyleseler bile bana yeter. Bunu nasıl iletebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kendiniz bile çelişiyorsunuz program adı vermeseler bile hangi maçtan dolayı derken, ben eğer haksız yere yemiş olsaydım en ufak detayına kadar araştırırdım.

1 sene önce bilgisayar aldık, daha önce internet kafelerde oynuyordum ve banım yoktu arkadaşlarımla çoğunlukla vs atıyorduk. Bilgisayar geldiğinde ise CS kurup oynayayım dedim. Ama nedense oyun açılmıyor, yükleme ekranında kilitleniyordu. Biraz denedim farklı yollar deneyip ama sonra aman boş ver etmişim CS:GO'suna deyip bıraktım denemeyi. Ama şimdi görüyorum ki oyunu açmaya çalıştığım günden 2 3 gün sonra VAC ban atmışlar. En az 10 tane ticket attım ama otomatik mesaj dışında dönüş alamıyorum. Hadi AFK kaldım diye ban yedim diyelim ama botlarla girmiştim hile bile açsam botlarla girince ban yememem lazım. Kısacası banımın haksız olduğunu düşünüyorum banı açmasalar bile neden yasaklandığımı öğrenmek istiyorum hadi program adı da vermesinler sadece hangi maçtan dolayı ban yediğimi söyleseler bile bana yeter. Bunu nasıl iletebilirim?

İnternet kafelere gidip kendi hesabınızı açtıysanız bir bardak su için. İnternet kafelerde her ne kadar deep freeze gibi uygulamalar olsada genelde warez program kullananlar oluyor yada sisteme truva atı veya benzeri bir casus yazılım bulaşmış bilgileri toplayıp paylaşıyor olabilir.

Yada birisi orada ki CS:GO için hile scripti gibi şeyler kurmuştur VAC guard bunu potansiyel olarak hile olarak algılayıp size bann atmış olabilir.

İşte bu yüzden internet kafelerde kendi kişisel hesaplarınızla asla bir şey yapmamanız gerekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı