CS:GO VAC ban yer miyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acilen format at bilgisayara. Bitcoin mining olayını engellemek için.

Arkadaşlar CS:GO'da 11 level ve nova 1 yoldaş ranklı hesabım var. Benim için çok değerli bir hesap. Pazartesi günü yoldaş oynarken karşıya 2 tane mevlana geldi. Ve bende sinirlenip yeni hesap açıp hile indirdim. Hileyi oyuna enjekte ettim ve oyuna girdim hile çalışmadığını görünce başka bir hile indirdim. İndirdiğim hile sByte.exe diye bir hileydi oyuna enjekte edilen bir hile değildi. Hile ile oynadıktan sonra hileyi sildim. 1 gün sonra hile kullandığım hesapta VAC yemiş. Ve ben o hesaba, hile kullanmadığım asıl hesaptaki telefon numarasını girmiştim. Asıl hesabımdaki telefon numarasını kaldırdım ve e-posyayı da değiştirdim. Steam'ın dosyalarından userdatanın içindekileri sildim. Bilgisayarda başlat>çalıştır>%temp%teki dosyaların hepsini sildim. Asıl 11 level olan hesabımı 21 level yapıp Prime status yapmayı çok istiyordum. Şu an VAC korkusundan hesaba girmeye korkuyorum. Sizce VAC ban yer miyim?
C:programfiles/steam. App dosyasını sil sorun kalmaz

Hileyle karşılaşmamak için Faceit'ten kaliteli oyuncularla 5v5 oynayıp gelisebilirsiniz

Masaüstündeki Steam dosyasına sağ tıkla dosya konumunu aç de. Orada userdata klasörü var. Ona gir. İçindeki klasörleri sil ve geri dönüşüm kutusunu boşalt. Steam uygulaması üzerinden girilen hesapların hepsine ban gitmesini bir nebze olsun engellersin. Kesin çözüm değil ama işe yarayabilir. Ban yiyen hesabını kurtaramazsın ama en azından diğer hesaplarının tespit edilmesini engellemene yardımcı olabilir.

Ben de 12 level hesabım var rekabetçi oynarken T base başlanğıç beklerken(raound başı) bir bug oluştu ve beni yukarıda spawn etti.Beni hile sanıp Vac banı atmalarından kortum.Atarlarmı sizce?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı