CS:GO vs Valorant

Evet hocam, bence de hile koruma sistemi çöp. İşlerini insanların fikirlerine bırakıyorlar. Örneğin seçkin hesaplı bir kişi, sadakat rozetli hesaplar pahalı olduğu için hile açmaz diye düşünüyorlar. Ücretsiz oyunda da hile olmasını bilerek istiyorlar ki, seçkin hesaplar satılsın. Bu şekilde para kazanıyorlar. Seçkinde de hileyi direkt banlayıp yeni hesap satın almasını sağlıyorlar. Daha doğrusu ben öyle düşünüyorum.

Valorant'ın hile koruma sistemine bir şey diyemem, çünkü cidden muhteşem yapmışlar. Ben de hile gördüğümü hatırlamıyorum, sadece birkaç bug vardı. Onları da kaldırdılar. Ama bence kitle de önemli. Ben küçücük çocukların küfürlerini yiyeceğime Rus'lardan minigun misali küfür yemeyi tercih ederim. Bence değer CS:GO oynamaya. Bir de karakter özellikleri beni bir süre sonra sıktı, geri CS:GO'ya geçtim. Yani yeteneklerden vs. sıkıldım, 5 yaşındaki çocuk Sage almadım diye bana sövüyor. Yazılı sohbeti de susturma yoktu sanırsam. Ondan bıraktım ben Valorant'ı. Tabii zevk meselesi. Kimisi Valorant'ı, kimisi CS:GO'yu sever. Kişiye bağlı. İnsanların birbirinden fikir alarak oyun oynamasını pek sevmiyorum. Yani kişi, beğendiği oyunu kendi bulmalı diye düşünüyorum. Örneğin bir hocam The Forest'ı iade etti, ben 1 haftada öyle pek oyun oynamamama rağmen, Steam'de toplam 30 saatim olmasına rağmen The Forest'ta 1 haftada 72 saat yaptım. Herkesin zevkleri farklıdır. Böyle konular açmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yani konu sahibi hocama diyorum bunu. Zaten aynı başlıkta bir sürü konu var, gerek yok diye düşünüyorum yenisini açmaya.

Artık chatten susturmada var ve yeni haritalarda geldi ajanlar vs. ve ses banı olanlar artık giremiyor rekabetçiye yani bir girip baksan fena olmaz.

Artık chatten susturmada var ve yeni haritalarda geldi ajanlar vs. ve ses banı olanlar artık giremiyor rekabetçiye yani bir girip baksan fena olmaz.
Hocam sizi hatırladım, Valorant'ta arkadaşız. :D Siz Cypher maindiniz, tak tak HS atıyordunuz herkese. :D Tamamdır tekrar indireyim, teşekkürler. :)

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi sizcd hangisi daha iyi?(zevkler ve tatlar tartışılmaz)Bence CS:GO. Neden diye sorarsanız maplerin atmosferi, o keleşten çıkan merminin buharı, bombaların öneminin en değerli olduğu oyun, tabii ki bir de en önemlisi kol: Çünkü kol olmazsa düzgün bir spray atamasınız. Ama en büyük sorunu HİLELER. Uçan mevlana dahil size her türlü fanteziyi yaşatabiliyorlar ve oynununuz zehir olabiliyor. Valorant'ta halen şaşırıyorum LoL'e gram bakmayıp onlarca yüksek elo oyuncularının script konusuna gram bakılmamasına rağmen Valorant'ya değer vermesi beni şaşırttı. Ama oyun sanki yapmacık bir atmosfer sunuyor. Oyunda spray yok ister istemez kafaya gidiyor mermi. Onun dışında karakterlerin özelliklerinin olması ve bunun oynu bayağı etkilemesi de iyi bir özellik. Sizce Valorant mı CS mi? Yorumlarınızı bekliyorum...
Valorant
Daha az önce bir konuda incelememi yaptım isterseniz atabilirim.

Valorant
Daha az önce bir konuda incelememi yaptım isterseniz atabilirim.

(Oynanış açısından çok güzel bir oyun. Karakter yetenek sistemi çok hoş. Yeni karakterler getirilerek oyun sürekli güncelleniyor. Ayrıca oyunun bir hikâyesi de var ve giderek ilerliyor. Oynanış ve grafiğe gelecek olursak: Grafik tarzı hoş. CS:GO biraz daha gerçeğe yakın grafiklere ve silahlara sahip Valorant tasarımıyla gerçekten biraz daha uzak ki bence bu güzel bir şey. Özellikle de özel yeteneğe sahip karakterleri barındıran bir oyun için uyumlu. Gelelim vuruş hissine. CS:GO kan olayını çok güzel kullanmış :D . Vuruş hissi olarak önde. Ama bence o kadar da mühim bir konu değil bana göre. Ancak birçok FPS oyuncusu için önemli olduğu için size göre de önemli olabileceğini düşünerek yazdım. Hile sistemi ve yapımcıya gelelim. CS:GO bildiğim kadarıyla çok eski bir ban sistemi kullanıyor (VAC ban). Ayrıca Valve zaten Steam'den de çok fazla para kazandığı için oyununu pek fazla önemsemiyor. Daha önce de bahsettiğim gibi oyun Valorant kadar çok güncellenmiştir. Zaten Valorant kadar çok güncellemeye ihtiyaç yok çünkü Valorant karakter bazlı bir oyun yani Valorant gibi güncellenmesine gerek yok ancak hile sistemi gibi konularda güncelleyebilir. Diğer taraftan Valorant hile sistemi sesli kayıtları bile kontrol edebilme vs konularıyla açık ara önde. Zaten oyun Riot'un olduğu için herhangi bir bug sorununda çok hızlı bir şekilde düzeltilir. Espor'a gelecek olursak bu konuda çok fazla bir bilgim yok ancak Riot'un LoL oyunundaki espor başarısını biliyorsunuzdur herhalde. Fikirlerimi belirttim ancak son olarak şunu söylemeliyim ki zevk meselesidir ama Valorant CS:GO'nun çoğu eksiğini kapattı bence.)Bunu diyorsan eğer bu fanlık sadece inceleneyle pek alakası yok grafikler hamur grafik yani en kolay motorda bile yapılabilir. Vuruş hissi önemli değil demişsiniz en çok buna güldüm. FPS oyunlarının ana ögelerinden biridir vuruş hissi. Prime iseniz çok nadir hileci gelir. FACEIT'te gelmez. CS:GO'da yılda 1 bug olsa Valorant'ta yama başı bug var sorunlu. Optimizasyonu çöp Valorant'nun. He bir de Riot evet oyun içine çok ilgileniyor ama sözleşmede bariz bir şekilde kişiye değil geçici varisiyiz xD.

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim gibi sizcd hangisi daha iyi?(zevkler ve tatlar tartışılmaz)bence CS:GO. Neden diye sorarsanız maplerin atmosferi, o keleşten çıkan merminin buharı, bombaların öneminin en değerli olduğu oyun, tabii ki bir de en önemlisi kol: Çünkü kol olmazsa düzgün bir spray atamasınız. Ama en büyük sorunu hileler. Uçan mevlana dahil size her türlü fanteziyi yaşatabiliyorlar ve oynununuz zehir olabiliyor. Valorant'ta halen şaşırıyorum LoL'e gram bakmayıp onlarca yüksek elo oyuncularının script konusuna gram bakılmamasına rağmen Valorant'ya değer vermesi beni şaşırttı. Ama oyun sanki yapmacık bir atmosfer sunuyor. Oyunda spray yok ister istemez kafaya gidiyor mermi. Onun dışında karakterlerin özelliklerinin olması ve bunun oynu bayağı etkilemesi de iyi bir özellik. Sizce Valorant mı CS mi? Yorumlarınızı bekliyorum...

Rez alın savaş çıkacak 😈

Aslında mayıs'ta CoD Warzone'ye başlamıştım hepsinden iyiysi Ark'larımda vardı nisanda açtım zaten konuyu. Ama CoD'u tadınca ikisini de rafa kaldırdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı