CS:GO'da yasak aldım

Thonrik

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2020
Mesajlar
229
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
e8bdb86a51215a8ed08180b6577ffecd.jpg

Herkese selamlar. Bugün CS:GO ya girdiğim de bu fotoğraftaki şeyi gördüm. Ama ben hiç 3.parti yazılım kullanmadım. Bu Overwatch ban sanırsam Steam'de hesapta VAC yasağı yok yazıyor. Hile kullanmadığıma yemin edebilirim. (resimdeki hesap benim değildir)
 
Eki Görüntüle 761026
Herkese selamlar. Bugün CS:GO ya girdiğim de bu fotoğraftaki şeyi gördüm. Ama ben hiç 3.parti yazılım kullanmadım. Bu Overwatch ban sanırsam Steam'de hesapta VAC yasağı yok yazıyor. Hile kullanmadığıma yemin edebilirim. (Resimdeki hesap benim değildir.

Serverdekiler kullanmış ve sende serverdesin diye ban yemişsin.
 
Eki Görüntüle 761026
Herkese selamlar. Bugün CS:GO ya girdiğim de bu fotoğraftaki şeyi gördüm. Ama ben hiç 3.parti yazılım kullanmadım. Bu Overwatch ban sanırsam Steam'de hesapta VAC yasağı yok yazıyor. Hile kullanmadığıma yemin edebilirim. (Resimdeki hesap benim değildir)

Aynısı bende de olmuştu Overwatch ban yedim arkadaşımla yoldaş girmiştim ben ban yedim, komik olan da arkadaşım da yedi.
Pek de şaşırmıyorum aslında 2014'den kalma hile koruma sistemi ile ne hilecileri yasaklayabiliyorlar ne de aslında hiçbir şey yapmayan insanları da mağdur ediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı