CS:GO'nun bitmeyen hile sorunu

CS'yi çok sık oynarım. Öncelikle şunu bilin ki sizin hile zannetiğiniz çoğu şey aslında hile değil oyunda hile yok demiyorum ama bu düşündüğünüzden çok daha az. Siz kapının arkasından birini vurabiliyorsanız başkası da sizi vurabilir. Siz daha önce birine şansa da olsa prefire ile öldürdüyseniz başkası da sizi aynı şekilde öldürebilir. Öncelikle oyunda her saçma vuruşa hile demeyin oyundan zevk alamazsınız. Ben daha önce böyle bir vuruş yapmış mıydım diye kendinize sorun eğer siz yaptıysanız başkası da yapabilir. Örneğin iyi oynadığınız bir oyunda size hiç mi hilesin diye yazmadılar? Aynı şey. Oyunda hile yok demiyorum var ama özellikle keleş üstü bir ranka sahip iseniz ve oynama saatiniz 1-2 bin saatten fazla (güven faktörü için çok önemli) ise 50 oyunda bir anca geliyordur.

cs go dan vazgecemiyorsanız oynadıgınız maçlarada hile geliyorsa çözümü basit vac hammer alacaksın reportladıgın adam 7 ayri bottan 3 er kere yani toplamda 21 kere reportlandıgı için otamatik overwatch a düşüyor 24 saat içinde ban yiyor almanızı tavsiye ederim.

cs go dan vazgecemiyorsanız oynadıgınız maçlarada hile geliyorsa çözümü basit vac hammer alacaksın reportladıgın adam 7 ayri bottan 3 er kere yani toplamda 21 kere reportlandıgı için otamatik overwatch a düşüyor 24 saat içinde ban yiyor almanızı tavsiye ederim.
Çok deli ederlerse cidden lazım oluyor.

Bir hile yapımcısı olarak sorunun kullanıcılarda değil oyunda olduğunu düşünüyorum. Her oyunda mutlaka birileri hile kullanmak isteyecektir, gecikmeli veya anlık banlarla bunun önüne geçemezsiniz. Oyunun SDK'sı yayılmış bir kere, hile yazmak zor bir şey olmaktan çıkıyor, tespit edilmeyen ve daha çok özellikli hileler yazarak öne çıkarıyorsunuz kendinizi, sıradan bir hile yazmak çok kolay çünkü.

F2P stratejisini ben olumlu buluyorum, hileme koyduğum prime logger sayesinde istatistik tuttum, ve anlık 1000 kullanıcıdan 13'ü sadece prime hesap kullanıyor. Eski sisteme oranla çok çok daha güvenli artık prime. Tabi eskiden hesabı olup da direk geçenler var onların bir ban yemesini bekleyin daha da temizlenecek.

Bu oyunun kesin kurtuluşu ne olur derseniz source engine 2 derim, sdk'sı yayılmamış bir motor gerek. Ona da hile yapılır ama çok abartı şeyler olmaz, ayrıca faceitde oyuncunun göremediği rakibin konumunun sunucu tarafından yollanmaması olayı çok güzel bir seviyede ve her türlü wall hack, esp desteğini gereksiz kılıyor. Valve CSGO'yu düşünmüyor gibi bir hisse kapılmayın bence, çok güzel bir strateji olmuş.

CS'yi çok sık oynarım. Öncelikle şunu bilin ki sizin hile zannetiğiniz çoğu şey aslında hile değil oyunda hile yok demiyorum ama bu düşündüğünüzden çok daha az. Siz kapının arkasından birini vurabiliyorsanız başkası da sizi vurabilir. Siz daha önce birine şansa da olsa prefire ile öldürdüyseniz başkası da sizi aynı şekilde öldürebilir. Öncelikle oyunda her saçma vuruşa hile demeyin oyundan zevk alamazsınız. Ben daha önce böyle bir vuruş yapmış mıydım diye kendinize sorun eğer siz yaptıysanız başkası da yapabilir. Örneğin iyi oynadığınız bir oyunda size hiç mi hilesin diye yazmadılar? Aynı şey. Oyunda hile yok demiyorum var ama özellikle keleş üstü bir ranka sahip iseniz ve oynama saatiniz 1-2 bin saatten fazla (güven faktörü için çok önemli) ise 50 oyunda bir anca geliyordur.
Ben overwatch izledim, o izlediğim oyunda 5 tane hile vardı. Ayrıca overwatch istatiğini tutan adamlar var. 10 kişiden 7si hile 2si oyun bozan 1i masum adamın tuttuğu istatistiğin ortalaması.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı