CS:GO'nun ömrü az mı kaldı?

CS:GO asla bitmeyecek arkadaşlar. Sadece Valorant ve CS:GO'nun turnava maçlarına bakmanız yeterli. Katowice 2021'nin final maçı canlı olarak 1 milyondan fazla izlendi, Valonrat'ta ise bu rakam en fazla 200 bin.

Biri diğerinden daha iyi demiyorum kesinlikle. Şöyle örnek vereyim, Dota 2 nasıl LoL'ü bitiremediyse, Valorant'ta CS'yi bitiremez.

İnsanoğlu biter CS bitmez. 10k saatim var, hilecisi de olsa başka neyi olursa olsun CS'ye benzer alternatif yok. R6s bakın biraz daha taktiksel, Valorant ise biraz daha fantezik bir FPS oyunu Hero'lar falan. Ama CS öyle değil ve ek olarak son 1-1.5 yıldır sık olarak Valorant oynuyorum bu yorumumdan CS hepsinden iyidir anlaşılmasın. :LOL:

Evet, gereksiz yere VAC atma olayı yok. Eğer açmışsan, detected bir hile ise oynadığın oyunda bile ban yiyorsun. 2019 yılında artık hilelerden bıkıp bende açmıştım, adamlar affetmedi. Şimdi hile yok değil, o kadar çok hile var ki. Özellikle de son 3 oyunumda nova 1 rankım arada bir boş vakitte giriyorum hile geldi. Daha önce kullandığım için anlıyorum adamların hile kullandığını. Kimisi sByte kullanıp ESP açıp oynuyor, kimisi ESP'nin yanına WH açıyor kimisi utanmaz gibi trigger açıp oynuyor. Hile olayı çok kötü ne yazık ki haklılar.

Biteceğini hiç sanmıyorum oyundaki Rus ve ukraynalılar, polonyalılar ve türkler oyunu ayakta tutmaya yeter, her ne kadar silah mekanikleri kötü ve nisan almak zor olsa da rekabetçi ruhunu daha iyi yansıtan bir oyun bulmak zor, kült bir yapım durumunda.

2002 yılında biz oynadığımızda hiç böyle derdimiz yoktu. Cs eğer kendini sevdirmeseydi bu zamana kadar gelmezdi. CS ömrünü şu şartlarda 15 sene daha götürür. Popülerliğin moda olduğu zamanda göz ardı edilmesinden korkmayın.

Bir yıldan fazla süre önce valoranta geçtim o gün bu gündür vs ye geri dönme isteği falan gelmedi hiç sadece arada girip surf swlerinde takılırım. O bile çok nadir. Cs biter mi bitmez orası ayrı, kaç yıl önce çıkmış 1.6 bin bile hala tonlarca topluluk sunucusu var aktif oynanıyor. Ancak yakın zamanda iyice oyuncu sayısı azalır. Espor etkinlikleri izlenmesi düşmeye başlayınca da etkinlikler yapilmamaya başlar. Oyunun büyük bir kısmı topluluk sunucularinda ki modlar için oraya kayar ki zaten şu an hattı sayılır bir kısım var topluluk sunucularinda. Böyle böyle zamanla içine kapanık bir oyun haline gelir. Valve yeni bir cs duyurduğu da da rekabetci sunucuları da kapatılır oyun tamamen topluluk sunucularina kalır. Cs nin oyun kültüründe farklı bir yeri var, yer yüzünde ki tek saf FPS oyunu bu, kemik bir kitlesi var.

Sonuç olarak;
Yeşilçam filmleri gibi olur bir kaç yıla, denk gelirse oynanır denk gelmezse hatirlanmaz bile.

Valla kardeşim Afterburner'dan yedim, Cheat Engine'den yedim falan hepsi hikaye bilmiyorum bir hile tespit edildiğinde memory'de erişmek istediği(cs hileleri ram üzerinden çalışır) hash VAC listesine alınıyor oyun aktif haldeyken belirtilen adrese başvuru yapan program tespit edildiğinde üyeliğin damgalanıyor. Yani bir programın şans eseri, kazara, kalıntı bırakarak sana vac yedirme olasılığı 0. Bir önceki mesajımda belirttiğim gibi oyun her güncellemesinde başvurduğu hash'i güncelleyip bir önceki hash'e başvuru yapan kullanıcıları banlıyor. VAC oyun esnasında aktif bir şekilde değişiklik uygulayan programlar tespit edilirse uygulanır. Yani bir şey indirmişsin, silmemişsin falan bunlar hikaye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı