CS:GO'nun ömrü nedir?

Süre tahmini çok zor. Valve'nin elinde herşey. Eğer daha gelişmiş bir motorla modernize eder, çare bulamadığı hileci sorununu çözebilir ve sunucuları yükseltirse en azından ilk CS oyunu kadar uzun soluklu olacak ve ilk jenerasyon CS:GO oyuncularının çocukları dahi oynayacaktır. Mevcut durumda oyun en iyi halini geçmiş ve artık yavaş yavaş yokuş aşağı gitmekte. Covid-19'un hayata etkisi ve oyunun komple ücretsiz olmasıyla oyuncu sayısının şişmesi gerçekçi bir tablo değil.

Oyundaki hiçbir eşya benim nazarımda parayı hak etmiyor. Bana göre dedim çünkü tamamen kişisel bir durum. Oyundaki başarıyı artırmayacağı için gereksiz görüyorum. Görsel olarak haz duyacak insanlar da olduğu için onlar para harcamaya ve oyunu iyileştirmeye fazla çaba sarf etmeyen Valve'nin kesesine para yağdırmaya devam edecek.

CS:GO asla bitmez anca kitlesi büyük ölçüde azalır. Ama önümüzdeki 6-7 yıl gideri vardır. Skin konusunda sadece silahların güzel gözükmesi ve hava atmaya yarıyorlar ama yinede alınır :)

Kardeşim fikrine saygı duyuyorum fakat Valorant dediğimiz oyun çok değişik taktikleri olan çok farklı bir oyun tarzı sunuyor.
Bence CS:GO'da 15-7 olan bir oyunu 15-16 yapmak için ya karşı tarafın salması ya da hile gelmesi lazım.
Valorant'ta ise herhangi bir karakterin ulti ve özelliklerini kullanması yetiyor.

Gerçekten bir FPS savaş oyununda ulti kullanmak mantıklı mı herkesin eşit şartlarda oynaması gerekmez mi her karakterin ultisi farklı ve Valorant oynuyan oyuncuların %80'i LoL'den gelen oyunculardan olusuyor zaten oyunda LoL'ün FPS versiyonu gibi bir şey şahsen ben ulti atıp etrafimdaki düşmanları görmek istemem bir nevi wallhack gibi bir şey ve çok saçma. Neyse ( P2Win Point Blank oynamaya devam :) :) )

25 yılı vardır.
Şimdiden skin alıp operasyon bittikten sonra kazançla satabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı