CS2 acayip iyi olmuş

Bana lütfen etkileşimli smoke simulasyonu olan bir FPS oyunu söyle. Ama öyle bir fiziği olsun ki ufak yere atınca uzunlamasına kaplasın, geniş yere atınca yüksekliğini örtsün. Ha bide, içinden mermi geçince gerçekçi bir şekilde dağılsın merminin hızına dayanamayıp.
Alıntıladığım yeri iyi oku.
Molotof şişesinin içindeki su fiziksel olarak orada olsun ve biz ne kadar hızlı hareket ettirdiğimizde içinde gerçekçi bir şekilde dönsün. Hepsi de tek bir oyunda bi o kadar güzel ve basit gözüksün.
Az önce gömdüğün oyunda halihazırda bu fizikler beri vardı zaten, ilk çıkışından beri. Bir dahaki oyuna girişinde silah animasyonlarına iyi bak. Torbjorn'un silahının parçası, Ana'nın Sniper skininde dürbün kapağı, Junkrat'ın muzzle kapağı... Bak, hatta tam aradığın şeyi söyleyeceğim sana: Mei'nin silahındaki içi buzla dolu küre kısım.
Hocam, ben neden bedava olan bir şeyi kasarak açmak zorundayım? Hayır o hero'ya bile alışamıyorum ki zaten açınca bide o hero'ya göre ustalaşmak var. Saçma ve düşüncesiz bir olay. Parayı veren düdüğü çalsın mantığı kısacası.
Hiç Valorant ya da R6 oynamadın sanırım.
3 Yıl önce oyun ilk duyurulduğu zamanları hatırlayalım?
Oyunun yönetim kadrosu değişti, planlar da değişti. Oyun çıkışıyla birlikte çıkacak olsaydı şu an hala daha Overwatch 1 oynuyor olacaktık. 2023 2. yarıdan sonra çıkacağı duyuruldu uzun zaman önce.

CS2'yi beğenmiş olabilirsin, ben de beğendim. CS'nin ruhuna sahip hoş bir güncelleme olmuş. Ama sırf övmek için kendinle çelişeceğin savunmalarla diğer oyunları gömmenin manası yok. Fanboyluğa girer bu. İkisi apayrı oyunlar bir kere.
 
Ama eminim ki CS'de hile var deyip Valorant'ya geçenlerin çoğu geri dönecek bu güncellemeden sonra.
Bunlardan biri benim sanırım :). Prime olmasın diyenler ne yaşıyor acaba? Prime bence güzel bir özellik hileler büyük bir oranda azalıyor. Bu oyunun bedava olmasını bekleyemezsin ki. Sana bedava kasa ve skin düşüyor parasını çıkarıyor zaten.
 
Evet hocam. Başlığı duydunuz. CS'nin neredeyse 20 yıllık süresi ardından yeni bir oyunu güncelleme olarak geliyor. Evet, bu oyun yeni bir oyun. "yok Vfx'ler sadece değişmiş, yok sadece grafik güncellenmiş, yok sesler değişmiş" vesaire zırvalamamak gerek adamlar sonuç olarak 2015'ten beridir Source 2 üzerinde çalışıyorlar. Ki zaten bu kadar hype train olmasının asıl nedeni 2015'ten beridir bu oyunun geliştiriliyor oluşuydu zaten. Gerek herkesin duyduğu smoke muhabbeti olsun gerek gerçekçi kan sıçrayışı olsun gerek yeni Model'ler ve gelişmiş hitboxlar olsun, gerek Grafik'ler olsun bu oyun yeni bir oyun arkadaşlar. Sadece Bedava'ya CS:GO üzerine geliyor. Overwatch 2 gibi hiçbir şey değiştirip sadece adına 2 konulmamış yani.

Peki bu oyun neden olmuş, neden iyi olmuş?
Hocam birincisi ve herkesin konuştuğu smoke olayı. Bence insanlar anlamamış bu olayı. Vfx'den fazlası dönüyor çünkü Smoke'de artık. Sis 3D bir obje olarak direk dünya'da doğuyor yani map içi etkileşimli. Siz bir Tune'le attığınızda genişlik yetmezse yüksekliğe kayıyor yani tamamen çevreliyor. Kısa veya çevresel bir yere attığınızda o çevreyi sarıyor aynı gerçek'te olduğu gibi fiziklere kavuşmuş durumda. Ve Herkes'in gördüğü smoke aynı. Artık "One-way" diye bir şey kalmadı. Yok ben buraya smoke atayım köşesinden peekliyim de adam beni göremesin muhabbeti yok artık. Sen göremiyorsan o adam da göremiyor. Bir diğer özelliği de Herkesin konuştuğu smoke içi vurmada Smoke'nin yarılıp adamı göstermesi. Bu da yanlış yorumlanmış bir özellik. O dediğiniz olay sadece köşelerden oluyor. Yani smoke ortası vurmaya çalışırsanız hala göremeyeceksiniz ve sadece orada Grilik olacak. Sis'i kısa süreliğine yok etmenin tek yolu el bombası atmaktır. Ki bu bile oyun içi taktikleri değiştirmeye yeten bir özellik. Bütün oynanışı değiştirebilen basit ama çok önemli bir özellik.

Bir diğer konu ise ses muhabbeti. Artık 3D ses ile gerçek Sesleri duyacaksınız yani "yok ben o adamı duymadım" muhabbetleri bitiyor. Adam koşuyormuş ben duyamadım işi bitti. Adam Lower'da ise Lower'dan geliyor veya adam Short'da ise short. Bu konu hakkında pek üstüne konuşulacak bir şey yok aslında, sesler bayağı iyi olmuş. Ayrıca birkaç silahın sesleri değişmiş Beta'da bu da zaten yeni seslerin geleceğinin bir göstergesi. Sadece o silahlarla kalınmayacak kısacası bütün silahların değişeceğini düşünüyorum. Tünel içi artık sıkarken yankı yapıyor mesela bu en iyi verebileceğim örnek.

Asıl vfx konusuna değinecek olursak artık vurduğunuz adamdan gerçekçi kan efektleri çıkacak ve duvarda zamanla yok olacak. Tıpkı Grafiti'de olduğu gibi ama bu gerçek zamanlı olacak yani durmadan Kan'ları yok etmek için komut girmenize gerek kalmadı artık. Ve bu sadece yavaş yavaş silinen bir özellik değil, bildiğimiz geçrekçı bir özellik olarak gelecek. Kan kırmızıyken yavaş yavaş siyah kurumuş tonlarına dönüp silinmeye başlayacak. Bir diğer özellik ise smoke içi Renk'ler hangi takımın Smoke'si olduğunu gösterecek. Sadece dışından değil, içinden de eğer turuncu tonlarında ise T'lerin, mavi tonlarında ise Ct'lerin olduğu rahatlıkla anlaşılacak. Artık AWP ve ssg ile sıktığınız zaman tracer çıkacak bu da zaten sadece görsel odaklı. Muzzle flash artık bir animasyon değil de çevreyi de etkileyen bir etken haline gelmiş. Molotov'un içindeki Alkol'ü görebiliyorsunuz ve artık attığınızda hangi Materyal'le yapıldıysa atıyorum molotov, cam şişe düşme sesi çıkacak.

Bir başka konu ise yenilenmiş Map'ler. Zaten adamlar anlatmış üstüne durmaya gerek yok fakat bazı Mapler'in değişmediğini görmek bir tık üzdü. Ama neden değişmediklerini anlamak zor değil sonuç olarak Herkes'in oynadığı ve alıştığı Map'ler öyle kolay kolay değişemezdi. Zamanla onlara da güncelleme ya da re-make gelebilir. Ama kısa sürede zor. Tabii ki bu demek olmuyor ki diğer mapler değişmedi, ki overpass ve ıtaly olsun acayip estetik ve bayağı güzel değişikliklere gidilmiş. Genel renk paleti açılmış sonunda şu saçma sapan gri tonlarından kurtulmuşlar. Çok daha renkli bir oyun olmuş ve bu gayet iyi bir seçenek. FPS türklerinde'ki gri tonlarından açıkçası nefret ediyorum. Hem görmeyi zorlaştırıyor hem de bakması bir o kadar iç karartıyor. Artistik ve tercih yanı bir yana tabii. Sonuç olarak renk paleti üzerinde tek bir kişi çalışmıyor koca bir takım var ama yine de iç karartan Renklerin olmadığını görmek güzel.

Modeller'e gelecek Olursak da silah modellerinin değiştiğini görmek guzel. Daha modern, daha güzel bir değişikliğe gidilmiş. Yine bir tercih meselesi bence eski modelleri isteyenler olabilir fakat modernleşme'ye Pozitif'im AWP'nin yeni modeli bile acayip iyi gözüklüyor. Deagle'de fena sayılmaz. Skinlerin tutulduğunu da görmek her zaman bir artı zaten.

Şimdi asıl konuya gelelim, yeni VAC sistemi. Biliyorsunuz ki CS:GO'da hileciler bir hayli fazla ve VAC sisteminin çalışmadığının en büyük örneği. Valve sağ olsun dikine gitmek yerine daha modern bir VAC sistemini getirmiş. Kesinleşmiş değil fakat sızdırıldığı için %80 oyun çıkışı geleceğini düşündüğüm VAC Live sistemi. Bu sistemle neredeyse aynı Valorant, R6 veya Warzone'deki gibi bir sistem göreceğiz yani anlık izleyen bir sistem. Report tuşuna bastığımız an VAC Live sistemi devreye girip report'lanan kişiyi izlemeye başlayacak ve duvar içi veya bir anda kilitlenme olsun direk yakalayıp maçı iptal edecek ve oyuncuyu banlayacak. Tabii ki bu bir engel olacağını düşünmüyorum. Valorant'ta da hile var. Warzone'de hile var. R6'de bile hile var. Hile bir gerçek arkadaşlar ama eminim ki sağlam bir sistem geleceği kesin. Valve'nin bu zamana kadar yarım yamalak çıkarıp saçma sapan yorumlarda bulunduğunu görmedim.

Bu saydıklarım bizim gördüğümüz ve açıklanan değişimler. Ve dediğim gibi, bu yeni bir oyun. Source 1'den Source 2'ye geçiş demek zaten direk oyun fiziğinin değişmesi demek. Valorant vs CS2 muhabbetine hiç girmeyeceğim zaten Valorant'ın oyuncusu belli. Ama eminim ki CS'de hile var deyip Valorant'ya geçenlerin çoğu geri dönecek bu güncellemeden sonra.

Kısaca bu tür özellikler ile sadece "üstünden geçilmiş sadece ışık getirmişler" falan gibi yorumlara cevaben açtım bu Thread'i. Umarım birazcık daha ışık tutabilmişimdir neden CS2 adı ile çıkıldığını. Source 2 oyun motorunun gelişmesi bittiğinin de bir diğer göstergesidir ayrıca bu. Umarım Valve en kısa zamanda Half-Life 3 veya portal 3, L4D3 veya başka oyunlarını da gösterir. Tabii ki ne zaman? Bilemeyeceğiz.

Not: Sub-tickrate muhabbetini atlamışım. Kısaca özetlemek gerekirse artık Tick Rate diye bir şey yok oyunda. Ne görüyorsan o olacak. Sen ateş'e bastığın an ateş edecek. Peek attın mı peek atacak. Artık gecikme süreleri sadece ama sadece ping ile sınırlanacak o da sizin internetinizin hızınıza göre dayalı yani. :D

Okudum ve sonuna kadar haklısın. Ben başarılı bir güncelleme olarak görüyorum. Oyunun asıl halini bozmadan yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar. Çoğu kişi bana katılmayacak ama şunu da söylemek istiyorum, artık şu oyuna daha fazla mekanik gelmeli. Oyunu Call of Duty'e çevirsinler demiyorum ama silah aparatları gibi özellikler oyuna eklenmeli.
 
Alıntıladığım yeri iyi oku.

Okudum zaten merak etme, sana dediğim olay bu. UI'lerden çıkarsak iş bitmez 4 farklı değişimden geçti bu oyun. Ama asıl konumuz o değil. Hem bunu diyorsun "gördüğün gibi, Overwatch 1 ile 2 arasında bayağı bir fark var ama CS:GO ile CS2 arasında ışıklandırma, sesler ve smoke mekaniği dışında bir fark yok." hemde saydığım bir ton özellikleri geçerli bulmuyorsun.

Az önce gömdüğün oyunda halihazırda bu fizikler beri vardı zaten, ilk çıkışından beri. Bir dahaki oyuna girişinde silah animasyonlarına iyi bak. Torbjorn'un silahının parçası, Ana'nın Sniper skininde dürbün kapağı, Junkrat'ın muzzle kapağı... Bak, hatta tam aradığın şeyi söyleyeceğim sana: MEI'nin silahındaki içi buzla dolu küre kısım.

Molotov örneği tamam, peki dediğim o sis fiziğini bulabilir misin bana? İkisi de aynı oyunda olacak ve oyun türü FPS olacak.

Hiç Valorant ya da R6 oynamadın sanırım.

Oynadım, ki bana kalırsa OW2'den daha kolay bir şekilde açılıyorlar. Sonuç olarak Battle Pass 50Seviye'e kadar kasmak yerine birkaç maçta OW2'den alabileceğin daha fazla puan sağlanıyor.

Oyunun yönetim kadrosu değişti, planlar da değişti. Oyun çıkışıyla birlikte çıkacak olsaydı şu an hala daha Overwatch 1 oynuyor olacaktık. 2023 2. yarıdan sonra çıkacağı duyuruldu uzun zaman önce.

"The New Game will maintain all of the original Heroes, maps, and modes, and will also feature a New 6V6 PvP mode called push, in which two teams will race to make a robot push the map's objective to their opponent's. It will be available in casual and competitive modes, and will also be played in the Overwatch League.

But it will also feature "a ton of PvE content," including "a Complete story Experience," kaplan said on stage. In story missions, players will take on the roles of Overwatch Team members in four-Player co-op missions against omnic forces and "rising New threats around the globe." Hero missions will offer a different type of co-op Experience that will enable players to level up their characters and earn customization options that enable powerful New abilities, like changing reinhardt's fire Strike to ignite nearby enemies, or adding a chain reaction effect to tracer's Pulse bomb."

PC Gamers'dan bir Artics'le; Overwatch 2 announced: New heroes, co-op story missions, and more

2019'dan beridir bu şekilde duyuruldu fakat çıkışa yakın delay'ledik dediler. Hala da öyle.

CS2'yi beğenmiş olabilirsin, ben de beğendim. CS'nin ruhuna sahip hoş bir güncelleme olmuş. Ama sırf övmek için kendinle çelişeceğin savunmalarla diğer oyunları gömmenin manası yok. Fanboyluğa girer bu. İkisi apayrı oyunlar bir kere.

Peki hocam madem ayrı neden bu kadar taktın? Sen bunda o kadar özellik bulamamışsın peki ben Overwatch 2'de özellik bulamadım deyince böyle bir şeye gerek başvurdun? Emin misin çeliştiğime?

Hay eline ağzına sağlık. "Eski oyundağ ateş ediliyoğdu şimdide ateş ediliyoğ, eğğ bişi değişmemiş" diyen tayfaya atmalık yazı.
Atabilirsin hocam :D
 
Okudum zaten merak etme, sana dediğim olay bu. UI'lerden çıkarsak iş bitmez 4 farklı değişimden geçti bu oyun. Ama asıl konumuz o değil. Hem bunu diyorsun "gördüğün gibi, Overwatch 1 ile 2 arasında bayağı bir fark var ama CS:GO ile CS2 arasında ışıklandırma, sesler ve smoke mekaniği dışında bir fark yok." hemde saydığım bir ton özellikleri geçerli bulmuyorsun.
Tamam da ben UI'ın yenilenmesinden bahsetmedim ki hiç. Ana menüden, yeniden gruplandırılan oyun modlarından, değiştirilen HUD'dan falan bahsettim mi?

Tamam, diyelim ki onların hepsi UI. Sen muzzle flash diyorsun, ışıklandırmaya giriyor. Modeller diyorsun, dokulara ve yine ışınlandırmaya giriyor. Sis renkleri diyorsun bu da dokulara giriyor. Mermi izleri diyorsun, ışınlandırma ve efektlere giriyor. Eee, tam olarak neyi eksik söylemişim de beni suçluyorsun, anlamadım.
Molotov örneği tamam, peki dediğim o sis fiziğini bulabilir misin bana? İkisi de aynı oyunda olacak ve oyun türü FPS olacak.
Yok. Bu eşi olmayan bir yenilik zaten, bunu inkar eden var mı? Bununla ilgili bir şey iddia etmedim ki, neden inatla önüme sürüyorsun bunu?
"The New Game will maintain all of the original Heroes, maps, and modes, and will also feature a New 6V6 PvP mode called push, in which two teams will race to make a robot push the map's objective to their opponent's. It will be available in casual and competitive modes, and will also be played in the Overwatch League.

But it will also feature "a ton of PvE content," including "a Complete story Experience," kaplan said on stage. In story missions, players will take on the roles of Overwatch Team members in four-Player co-op missions against omnic forces and "rising New threats around the globe." Hero missions will offer a different type of co-op Experience that will enable players to level up their characters and earn customization options that enable powerful New abilities, like changing reinhardt's fire Strike to ignite nearby enemies, or adding a chain reaction effect to tracer's Pulse bomb."

PC Gamers'dan bir Artics'le; Overwatch 2 announced: New heroes, co-op story missions, and more

2019'dan beridir bu şekilde duyuruldu fakat çıkışa yakın delay'ledik dediler. Hala da öyle.
Kadro değişti diyorum sen bana 2019'dan yazı atıyorsun. Attığın yazıda hala 6vs6 olacağı söyleniyor. :D
Oynadım, ki bana kalırsa OW2'den daha kolay bir şekilde açılıyorlar. Sonuç olarak Battle Pass 50Seviye'e kadar kasmak yerine birkaç maçta OW2'den alabileceğin daha fazla puan sağlanıyor.
Daha mı fazla puan sağlıyor? Şahsen bana hiç öyle gelmedi.
Peki hocam madem ayrı neden bu kadar taktın? Sen bunda o kadar özellik bulamamışsın peki ben Overwatch 2'de özellik bulamadım deyince böyle bir şeye gerek başvurdun? Emin misin çeliştiğime?
Ben CS'yi gömmüyorum ama sen durduk yere Overwatch'ı gömüyorsun. Aramızdaki fark bu.
Oyundan sırf lootbox kaldırıldı diye gözüne perde çeken, her şeyi görmezden gelen çok büyük bir kitle var, ben buna karşıyım ve senden de bunu hissettiğim için tartışma gereği duydum. Ki oyun şu anda, battlepass almasan bile lootboxlardan daha fazla içerik sağlıyor, orası da ayrı.

Tartışmak istemiyorsan durabiliriz, problem yok.
 
Son düzenleme:
Millet niye CS2, Valorant, OW karşılaştırması yapıyor anlamıyorum bu oyunlar birbirlerine benzeselerde temelinde tamamen farklı oyunlar değil mi? CS kendi içinde güzel bir evrim geçirmiş. Fizik motoru, smoke, tick,... Kopmadan kendisini geliştirmiş ama oyun özünde hala aynı. Kim neyi seviyorsa onu oynasın sadece kalp kırmaya gerek yok ki. OW benim için iyi bir oyun mesela yüksek hızlı aralıksız savaşları severim. Valorant pek ilgimi çekmedi üstüne Türkiye'nin zeka geriliği yaşayan oyuncuları en fazla burada toplandığı için 3 saat bile oynamamışımdır. Küçük çocuklar incecik sesleriyle hayatımda hiç duymadığım küfürleri ediyor oyunda. CS evrimleşmiş haliyle kesinlikle şans vermeye değer ama bu diğer oyunları nedensiz gömme hakkı vermez.
 
Yenilikler olarak özelleştirilmiş profiller, skor tablosu, yeni kahramanlar ve Battle Pass'i mi sayalım hocam senin Max beklediğin bu yeniliklerse zaten senle bu tartışmaya bile girmeyelim.

" Smoke'a bomba atınca smoke dağılıyor."

Sizin yenilik anlayışınız da buysa siz hiç girmeyin daha iyi 👍
 
Tamam da ben UI'ın yenilenmesinden bahsetmedim ki hiç. Ana menüden, yeniden gruplandırılan oyun modlarından, değiştirilen HUD'dan falan bahsettim mi?

Tamam, diyelim ki onların hepsi UI. Sen muzzle flash diyorsun, ışıklandırmaya giriyor. Modeller diyorsun, dokulara ve yine ışınlandırmaya giriyor. Sis renkleri diyorsun bu da dokulara giriyor. Mermi izleri diyorsun, ışınlandırma ve efektlere giriyor. Eee, tam olarak neyi eksik söylemişim de beni suçluyorsun, anlamadım.
Hocam benim kafama takılan şey OW2 ne yaptı da CS2'den daha fazla özellik getirdi hala bunun cevabını bekliyorum madem hepsi aynı yere bağlanıyor. :)
Yok. Bu eşi olmayan bir yenilik zaten, bunu inkar eden var mı? Bununla ilgili bir şey iddia etmedim ki, neden inatla önüme sürüyorsun bunu?
Tamam. Cevabımı da burada aldım zaten gerek kalmadı.
Kadro değişti diyorum sen bana 2019'dan yazı atıyorsun. Attığın yazıda hala 6vs6 olacağı söyleniyor. :D
Başka bi downgrade de 6v6'dan 5v5'e indirilmesiydi zaten mesela. Benim demek istediğim kadro değiştiyse bile ellerinde hazır bir çalışmanın zaten olduğu gerçeğidir ki zaten PVE Story Mode olayı falan 2015'den beridir yapmaya çalışılıyordu. Kadronun değişmesi tabii ki aksatır ama bu kadar aksatmaz. Direk yeni bir Story mode content'i yapmaları lazım baştan sonra.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu fan'ın ağzından biraz da dinle.
Ben CS'yi gömmüyorum ama sen durduk yere Overwatch'ı gömüyorsun. Aramızdaki fark bu.
Oyundan sırf lootbox kaldırıldı diye gözüne perde çeken, her şeyi görmezden gelen çok büyük bir kitle var, ben buna karşıyım ve senden de bunu hissettiğim için tartışma gereği duydum. Ki oyun şu anda, battlepass almasan bile lootboxlardan daha fazla içerik sağlıyor, orası da ayrı.

Tartışmak istemiyorsan durabiliriz, problem yok.
Lootbox'dan aldığım oyun içi içerik ve para'yı OW2'de zar zor alabildim. Skin açmak için eskiden hayvan gibi oynaman gerekirken eksiden maç sonlarında bedavaya düşen hatta level atladığında açabildiğin sistemi özlettirdi bana. Para vermene bile gerek yoktu. Oyunda yeni bir içerik istiyorsan ya battle pass almak zorundasın ki alsan bile bide onu bitirmen gerek, yada direk parası neyse vermek zorundasın çünkü challenge'ler çok az veriyor. Zaten çoğu oyuncu da bu yüzden bıraktı. Lootbox sistemi tabii ki gitmeliydi ama 3 tane görev yapıp bidahaki haftayı bekleyeceğim sistemden daha iyiydi kesinlikle.

Bunun üzerine hala tartışırım benim için sıkıntı yok ama lütfen battle pass sistemini bana övme çünkü para verip köle gibi oyunu oynattıran bi sistemi övemem.

" Smoke'a bomba atınca smoke dağılıyor."

Sizin yenilik anlayışınız da buysa siz hiç girmeyin daha iyi 👍
Hocam varsa fiziksel smoke simulasyonu olan daha iyi ve yenilikçi bir FPS oyun o zaman önerin bi de bende bakayım.
 
Benim demek istediğim kadro değiştiyse bile ellerinde hazır bir çalışmanın zaten olduğu gerçeğidir ki zaten PVE Story Mode olayı falan 2015'den beridir yapmaya çalışılıyordu. Kadronun değişmesi tabii ki aksatır ama bu kadar aksatmaz. Direk yeni bir Story mode content'i yapmaları lazım baştan sonra.

Geciksin ne olacak ki. Ellerinde patlamamaları için daha güzel bir içerik çıkartmaya çalışıyorlar, en azından böyle umuyoruz ki öyledir. Yoksa bu kadar erteleme boşa değildir illa ki. Ve oyun ölmek üzereydi, o yüzden bu yenilikleri öpüp başımıza koymamız lazım.

Oyunda yeni bir içerik istiyorsan ya battle pass almak zorundasın ki alsan bile bide onu bitirmen gerek, yada direk parası neyse vermek zorundasın çünkü challenge'ler çok az veriyor. Zaten çoğu oyuncu da bu yüzden bıraktı. Lootbox sistemi tabii ki gitmeliydi ama 3 tane görev yapıp bir dahaki haftayı bekleyeceğim sistemden daha iyiydi kesinlikle.

F2P bir oyuna göre oldukça bonkör bir ödül sistemi olduğunu düşünüyorum. İlk sezonda belki biraz cimri davrandılar ama geri dönüşlerle artık Battlepass'in ücretsiz kısmında 1 sezon boyunca 1500-2000 arası kredi kazanabiliyoruz. Ve en az 2 etkinlik geliyor ve ücretsiz ödüller veriliyor bu etkinliklerde. En basit örneği aktif olan One Punch Man ve Pachi Marchi etkinlikleri. Görevler de oynarken otomatik olarak yapabiliyorsunuz.

Geri dönüşlere önem verdikleri için daha da iyileşecektir bu sistem.

Hocam varsa fiziksel smoke simulasyonu olan daha iyi ve yenilikçi bir FPS oyun o zaman önerin bi de bende bakayım.

Bu konuda CS2'nin fiziklerinin eline su dökebilecek yok eyvallah, siz bir smoke mekaniği geldi diye oyun baştan aşağı yenilenmiş muamelesi kurdunuz sadece. Diğer yeniliklere laf yok, onlar oyunun gidişatını etkileyecek illa ki. Ama çoğu oyuncu oyunu düşük ayarda oynadığından ışıklandırma, sis molotof gibi detayları aklayacaktır, en azından benim düşüncem böyle.

Konu saptıysa kusura bakmayın ama söylemesem içimde kalırdı.
 

Geri
Yukarı