Red3481
Hectopat
Daha fazla
Gerçek bu. Sen hala şişede köpük var falan de. Al sana teknolojiyiyorsa o bunu yapsın hadi söyle valvene yapsın böyle derisi kıyafeti oynayan karakter. Hangisi daha zor şişede köpük oynatmak mı böyle ultra gerçekçi karakter mi ? Yapsın bizde görelim . Teknoloji öncüsü değil miydi bu valve? Sen hala köpük falan de şişe mişe hahahha
Hadi Source 2'yi geçtim, Miles Morales oyununda da var. UE kullanmıyor motor olarak.
Ayrıca yine söylüyorum çünkü hala anlamadın, görüntü vesayre gerçekçilik olarak UE5.2 alır. Ama fizik olarak her zaman Source 2 daha iyi olmuştur. Ben zaten görüntülerini karşılaştırmıyorum, simulasyon'ları karşılaştırıyorum. CS'yi değil bak, Source 2'yi.
Hocam gerek var mı? Peki yapılsa bu oyunu kaç kişi oynayabilir? Bunu yazarken düşündün mü yapılsa oynanabilir bir oyun olacağını?Yahu adam şuan istese 1 environmenr designer tutar magascanslarla 1 tane gerçekçi harita tasarlar karakterleride metahumanlara retarget ederek birkaç tıkla 2 ayda valorantı ultra gerçekçi oyuna çevirir. Adamda unreal engine altyapısı var dev sistemler bir arada unrealde. Cs aynısını yapabilir mi ? Başını yapar.