Cyberpunk 2077 beklentinizi ne kadar karsiladi?

Erişime açıldığı zaman ben de 2 saate yakın oynadım. Hypelandığı kadar yok. Çok büyük beklentiye girilmemesi gerekiyor. Genel hatlarıyla sevdim. Optimizasyon hariç.
 
Kaydettiğim oyuna giremiyorum. Optimizasyon desen yerlerde. Beklentileri karşıladı mı dersen kesinlikle karşılamadı. Oyun tamamlanmadan yayınlamışlar maalesef..
 
Uzun bir bekleyişin ardından Cyberpunk ile buluştuk arkadaşlar. Kendi adıma konusmak gerekirse bu kadar uzun beklemek beklentimi çok yukseltmisti. Bu sabahtan beri oynuyorum ve şöyle diyebilirim ki tüm buglar ve optimizasyon sıkıntılarına rağmen beklentimin %80'ini karşıladı ve gayet keyif alarak oynamaya devam ediyorum. Sizin görüşleriniz neler?
Daha oynamaya fırsat bulamadım.
 
Büyük bir optimizasyon sorunu var şu an. Eminim ileride düzelecektir bu durum. Oyun bence çok güzel fakat hypelanmasaydı keşke bu kadar. Çünkü beklentileri yüksek tuttuk, daha güzel bir şeyler bekledik. Benim o yüzden beklentilerimi karşılamadı. Birkaç mekaniği beğenemedim.
 
Benim beklentilerimi oldukça karşıladı. Hatasız bir oyun beklemiyordum zaten. Bu kadar büyük bir oyunun hatasız çıkması imkansız bana göre. Rockstar bile yapamazken CDPR'dan beklemek biraz haksızlık. Zamanla düzelteceklerdir. Onun dışında bir sorunu yok bana göre.
 

Geri
Yukarı