Dell G3223D 165 Hz alınır mı?

Vallahi dizdiğim kasanın yarı fiyatına da monitör almak biraz koymuyor değil yalan yok :D ama daha da beklersem hayal gücü ile görsel oluşturmaktan korkuyorum :)
:D bende sistem yenileme işine giriştim baya borca girdik ardı arkası kesilmiyor malesef bişey alıyorsun hadi şunu da alıyım felan derken bakıyorsun borç çoğalmış en son monitörden sonra bugün amazondan Steelseries Apex 5 klavye aldım bide klavyem de eskidi diye :)

:D bende sistem yenileme işine giriştim bayağı borca girdik ardı arkası kesilmiyor maalesef bir şey alıyorsun hadi şunu da alayım falan derken bakıyorsun borç çoğalmış en son monitörden sonra bugün Amazon'dan SteelSeries Apex 5 klavye aldım bir de klavyem de eskidi diye :)

Aklımdaki ve sıradaki hedefi bu klavye olana yapılır mı bu ya :) alamam çünkü içişleri sınır dışı edebilir sonunda :D

Tesadüfe bak ya güzel klavye ama pahalı ama şu şartlarda pahalı diye bir şey kalmadı desek yeridir :) arkadaş aldı memnun kaldı bende aldım bakalım nasıl olacak :) içişleri karışmazsa sende al bence :D

Yok artık biraz bekleme vakti... En azından monitör taksidi bitene kadar eldeki ile devam yoksa durmuyorum. Bir de çocuklar da benden görüyor işin ucu kaçıyor :)

Yok artık biraz bekleme vakti... En azından monitör taksidi bitene kadar eldeki ile devam yoksa durmuyorum. Bir de çocuklar da benden görüyor işin ucu kaçıyor :)
çocuk varsa zor tabi dediğin doğru bende öyle bir sorun yok tek olunca :)

@Bornedleader dostum monitör geldi mi memnunmusun sorun varmı acaba merak ettim yazabilirsen sevinirim :)

Son düzenleme:
Çocuk varsa zor tabii dediğin doğru bende öyle bir sorun yok tek olunca :)

@Bornedleader dostum monitör geldi mi memnun musun sorun var mı acaba merak ettim yazabilirsen sevinirim :)

Bugün geldi hocam monitör, test ettik çok şükür sağlam çıktı... Tabii iş yerinde kısa süreli ön inceleme yaptık :) artık bir şey çıkarsa da "monitör senin neyine" deyip eski 14 inç ile devam edeceğim yola :D

Bugün geldi hocam monitör, test ettik çok şükür sağlam çıktı... Tabii iş yerinde kısa süreli ön inceleme yaptık :) artık bir şey çıkarsa da "monitör senin neyine" deyip eski 14 inç ile devam edeceğim yola :D
çok sevindim gerçekten nasıl güzel monitör dimi ama ben çok memnunum iyi ki almışım diyorum :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı