Aslında dinlerin bilimle ne kadar paralel olduğuna bakmalısın. Bilimle alakalı olmayan bir sürü dini kafandan eleyebilirsin.
Ne kadar kitap okuyorsunuz bilmiyorum ama az kitap okuyan biriyseniz dinler yerine daha mantıklı kitaplar okumanızı tavsiye ederim.
Hangi din bilimle paralel ki?Aslında dinlerin bilimle ne kadar paralel olduğuna bakmalısın. Bilimle alakalı olmayan bir sürü dini kafandan eleyebilirsin.
Farklı dinlere mensup kişileri bir araya getirip vs attırmak felan o kanalı hiç beğenmiyorum.Sözler Köşkü.
Kutsal kitapların da açıklaması olmayan ya da yanlış olduğu kabul edilmeyen birçok mantık hatası var. Dinleri öğrenmek için hocadan, hahamdam, rahipten değil tarafsız kaynak ve kişilerden bilgi edin.
Sakın YouTube'dan falan video izleme. Git kendin araştır. Bu din araştırma olayı 1-2 günde olacak iş değil ki adamlar 5-6 videoda açıklayabilsin.
Hangi din bilimle paralel ki?
Evet, ekonomi dersi bile veriyor maazallah. Gormuyor musunuz reis nasil costuruyor ekonomiyi(!)Kur'an'dan iyi kaynak mı var?![]()
Evet, ekonomi dersi bile veriyor maazallah. Gormuyor musunuz reis nasıl costuruyor ekonomiyi(!)
Bu arada ben okudum baslamadan soyleyeyim. Okuduktan sonra abartildigini dusunmen cok normal cunku cidden oyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.