Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.350
Eki Görüntüle 2360030

Ürün elime ulaştı mekanik hissi gerçekten çok farklı hisettiriyor normalden farklı olduğu anlaşılıyor. Tıklama sesi olarak klavyede blue switche benziyor diyebilirim. Sonuç 0'a 0 çıktı gerçekten çok iyi sonuç daha iyi yok zaten:D.hissiyatı bayağı güzel hissettiriyor tek kötü yönü rengi tam bembeyaz değil biraz açık girimsi bir tonda o birazcık üzdü beni keşke bembeyaz olsaydı ama kötü gözükmüyor çok da önemli değil.

Bu testleri kablolu şekildemi yapıyorsunuz.

RGB'ler açık 10 saat şarjı gidiyor. 2-3 saat arasında şarj oluyor. RGB'ler açık dedim çünkü kapanıyor mu denemedim.
RBG'leri home tuşunun yanındaki C tuşu ve sol analoga basarak kapatabilirsin. Hatta C tuşuna basıp analogu aşağı ittikçe renkler değişecektir. C tuşuna basarak sol analog kombinasyonları ile de tek renk modunu kullanabilirsiniz. Ablamız bu videoda uygulamalı bir şekilde de anlatmış 😀

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

8bitdo 2c ile bunu karşılaştıran var mı? Şu an 2C wireless AliExpress'te 42.99 dolara alınabiliyor ona göre X20'nin stoğunu beklicem.

Son düzenleme:
Vallahi ben beceremiyorum sanırsam :D ne zaman yapsam 15-20 çıkar :D

Olabilir hocam :D arkadaşım X15 aldı onda 0.2 çıktı değerler.

8BitDo 2C ile bunu karşılaştıran var mı? Şu an 2C Wireless AliExpress'te 42.99 dolara alınabiliyor ona göre X20'nin stokunu bekleyeceğim.

Tuşlar 2C de membran trigger lock yok Motion Control de yok sanırım yazmıyor sitede ama yine de güzel gamepad denebilir. X20'ye stok geleceği yok gibi hocam. Temu'dan sayfası kaldırıldı. Bence 8 bit do üzmez biraz daha ucuz alayım derseniz easy SMX X15 Temu'da vergisiz 810 TL falandı bakabilirsiniz arkadaşım aldı gayet memnun olduğunu söyledi ama X15 2cden daha kötü gibi. Ama dağlar kadar fark yok.

@CelalShengor hocam ürünü aldınız mı inceleme yapacaktınız?

Hocam bir önceki sayfada ilk deneyimlerini paylaştım. Ekstra olarak şu an çok beğendim Hades ve Forza'da denedim açıkçası Forza oynamada biraz zorlandım daha önce hiç gamepad kullanmadığım için. Hades'de ise gamepadin arkasında bulunan tuşlar çok işime yaradı arkadaki tuşa dash tuşunu atadım bu sayade saldırı yaparken hızlı refleks verip dash atabildim gerçekten çok işlevsel tuşlar. Malzeme kalitesi hissi gayet iyi RGB'ler çok parlak gerçekten bu kadar parlak olmasını beklemiyordum geceleri gözümü alıyor kapatıyorum RGB'leri ama seviyesini kısıp azaltabiliyorsunuz. Dredge oyununda denedim oyunda gerilim ve korkuda var gemiye bir şey saldırdığında gamepad titretiyor hazırlıksız anımda tırstırmıştı açıkçası. Titreşim çok kuvvetli ve başarılı. Fotoğraf olarak geride mesajlara bakabilirsiniz hocam zaten atmışlardı fotoğrafını. Bu arada joyistikler kolay çıkıyor gibi gözüktüğü için tereddüt etmiştim ama korktuğum gibi değilmiş joyistikler kolay çıkmıyor hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca tekrar söyleyeyim mekanik tuşlar gerçekten çok iyi hisettiriyor ve seside çok güzel tuşların. Bence tek kötü yan ürün bembeyaz değil açık gri tonunda ve gece vakti RGB yanınca yanlardan biraz taştığı gözüküyor ama hissiyat anlamında hiçbir sıkıntı yok.

IMG_2987.jpeg

Bahsettiğim taşma bu ama geceleri açmıyorum RGB'yi bende pek sıkıntı yok.

@Executioner hocam profile sormuşsunuz kalabalık olmasın buradan sorun sorunucu hem gamepad hakkında sorusu olanlarda okumuş olur ben tüm deneyimlerimi yazdım ekstra bir şey sorarsanız cevaplarım.

Son düzenleme:
Hocam ben şeyi soracağım size. Bu kontrolcü xbox gibi direkt tak çalıştır oluyor mu? Mesela sekiro indirdim elden ring indirdim girince tak diye çalışır mı? Dualsense mesela steamden oyunu eklemen gerekiyor oynaman için. Veya x360ce cart curt bir ton program kurmak gerekiyor. Nasıl bu durum X20 modelinde?
Hocam bir önceki sayfada ilk deneyimlerini paylaştım. Ekstra olarak şu an çok beğendim Hades ve Forza'da denedim açıkçası Forza oynamada biraz zorlandım daha önce hiç gamepad kullanmadığım için. Hades'de ise gamepadin arkasında bulunan tuşlar çok işime yaradı arkadaki tuşa dash tuşunu atadım bu sayade saldırı yaparken hızlı refleks verip dash atabildim gerçekten çok işlevsel tuşlar. Malzeme kalitesi hissi gayet iyi RGB'ler çok parlak gerçekten bu kadar parlak olmasını beklemiyordum geceleri gözümü alıyor kapatıyorum RGB'leri ama seviyesini kısıp azaltabiliyorsunuz. Dredge oyununda denedim oyunda gerilim ve korkuda var gemiye bir şey saldırdığında gamepad titretiyor hazırlıksız anımda tırstırmıştı açıkçası. Titreşim çok kuvvetli ve başarılı. Fotoğraf olarak geride mesajlara bakabilirsiniz hocam zaten atmışlardı fotoğrafını. Bu arada joyistikler kolay çıkıyor gibi gözüktüğü için tereddüt etmiştim ama korktuğum gibi değilmiş joyistikler kolay çıkmıyor hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca tekrar söyleyeyim mekanik tuşlar gerçekten çok iyi hisettiriyor ve seside çok güzel tuşların. Bence tek kötü yan ürün bembeyaz değil açık gri tonunda ve gece vakti RGB yanınca yanlardan biraz taştığı gözüküyor ama hissiyat anlamında hiçbir sıkıntı yok.

Eki Görüntüle 2360941

Bahsettiğim taşma bu ama geceleri açmıyorum RGB'yi bende pek sıkıntı yok.

@Executioner hocam profile sormuşsunuz kalabalık olmasın buradan sorun sorunucu hem gamepad hakkında sorusu olanlarda okumuş olur ben tüm deneyimlerimi yazdım ekstra bir şey sorarsanız cevaplarım.

Hocam ben şeyi soracağım size. Bu kontrolcü Xbox gibi direkt tak çalıştır oluyor mu? Mesela Sekiro indirdim Elden Ring indirdim girince tak diye çalışır mı? DualSense mesela Steam'den oyunu eklemen gerekiyor oynaman için. Veya X360CE cart curt bir ton program kurmak gerekiyor. Nasıl bu durum X20 modelinde?

5 oyunda denedim hepsinde takınca direkt çalıştı herhangi bir problem yok ekstra ayarda yapmadım. Zaten çoğu oyun Xbox kollarını uyumlu PC'de X20 de Xbox olarak gözüküyor sıkıntı yok yani.

@DMN hocam gamepad altındaki mavi ışıklı gösterge neyi gösteriyor biliyor musunuz? Şarjı fullediğimde falan değişmiyor hiç. Kitapçıkta channel indicator kanal göstergesi yazıyor. Ne anlama geliyor biliyor musunuz Bluetooth ve kablo modunda denedim ikisinde de değişmedi. Hep baştaki 2 mavi ışık yanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı