Erkekler ve kızlar arasindaki üstünlük farki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
6
Daha fazla  
Nerede görsem bir kız çoğunu tabiri caizse Tanri gibi tüm istediklerini yerine getiren var. Nedir bu kız üstünlüğü, ne var kızlarda. Yeni neslimizde kızlar Titan X, erkekler GT210. Hiç anlamıyorum doğrusu. Neden hep kızlar çok üst yerlere gelmiş gibi prenses tarzında takiliyorlar?

E malumunuz ülkemizde bayanlara gösterilen ilgi dünya üzerinde 5-6 kat fazla olduğu için, bizim kızlarımızın da birazcık egoları okşanıyor. Sonra erkek-kadın eşittir derler fakat kadın her zaman üstündür. Örneğin; önce bayanlar, bayana yer ver, bayan işçi aranıyor gibi vb. velhasıl kelam kızlar prenses gibi takılmakta haklılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de 4 ay sonra Allah nasip ederse bir oğlum olacak. Benim eşimin de, annemin de başımın üstünde yeri vardır. Düşün ki bir oğlun oldu. Büyüdü ve kalk bana yemek koy diyebilir misin? Ama kızın olsa bana yemek koy desen hemen babacığım der, baba için en büyük fark. Benim için erkek olsun, kız olsun farketmez. Ama toplum genelinde erkek çocuk çok daha masraflıdır. Bazıları kadın hor görülüyordu demiş ama ben öyle düşünmüyorum. Arabistan gibi ülkeler gerçekten kadını aşağılıyorlar. Ben 5 vakit namaz kılarım ve dinime düşkünüm. Tamam kadınlar dinimizce kapalı olmalıdır ama bu onların tercihidir. Allahın yarattığı en büyük varlık insandır ve insanı dünyaya getirme vazifesi de kadına verilmiştir. O yüzden bizim dinimizde asıl kadınlar erkeklerden daha üstündür. Ama geri kafalı zihniyet yüzünden bu tam tersi olmakta.

Kimse kimseden üstün değil! Kadın ve Erkek ırklara ve yaşanılan bölgeye göre birbirlerini konumlandırırlar. Buna çok takılmadan şunu belirteyim bir milleti millet yapan ANA'dır. (Kadındır) Evrensel düşünecek olursak sevmek ve saygı duymak önemlidir. Abartmadan sev ve saygı göster. Hak edene, uşaklık etmeden.

Hani bilirsiniz ''Kızlar çiçek, erkekler böcektir.'' diye bir laf vardır, ancak kimse bilmez ki yeni çiçekler için böceklere ihtiyaç vardır.
bkz. Eğer arılar dünya üzerinden kalkarsa insanın ömrü sadece 4 yıl kalabilir. Arılar olmazsa çiçekler, hayvanlar, insanlar olmaz.
- Albert Einstein
Adsız.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı