Evde 5 kg dumbell ile çalışılır mı?

Mahmut13265

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. İnternetten 5 kiloluk dambıl sipariş edeceğim. Ama kafamda şöyle bir sıkıntı var. Ben kollarımı ve bileklerimi kalınlaştırmak hem de güçlendirmek istiyorum. Ama ortalama çok dengeli de değil çok dengesiz de beslenmiyorum. Günlük normal beslenme ile ilerlesem yine de gelişir miyim? Günlük ortalama yediğim şeyleri aşağıya yazıyorum.

Kahvaltı.
2 adet yumurta.
2 dilim ekmek.
Peynir.

Öğle yemeği.
Tavuklu pilav veya tavuk döner benzeri.

Akşam yemeği.
Klasik anne yemeklerinin yanında pilav makarna benzeri.

Kilonuz kaç? Daha önce hiç ağırlık kaldırmadıysanız 5 kilogram bir süre idare eder ancak bir süre sonra kilolarınızı artırmadığınız sürece gelişemezsiniz. Hep 5 kilogram ile olmaz yani. Ağırlık kaldırdıkça vücut alışıyor ve daha fazlasını istiyor. Beslenme güzel. Bol protein almaya bakılmalı.

Merhaba, öncelikle kaldırabildiğin Kg'yi tespit etmen lazım. Kaldıramadığın ve zorlanmadığın bir kg ile başlarsan sorun yaşabilirsin. Kaldırabildiğin kg ile başlayıp daha sonra kg arttıra arttıra gitmek daha iyi olacaktır.
Ayrıca şu an kahvaltı programı kötü gözükmüyor ama yumurta yemeyi abartma. Kendimden örnek olarak bir ara çok fazla yumurta yedim ve şu an yumurtadan tiksiniyorum. Kolay gelsin.

Kilonuz kaç? Daha önce hiç ağırlık kaldırmadıysanız 5 kilogram bir süre idare eder ancak bir süre sonra kilolarınızı artırmadığınız sürece gelişemezsiniz. Hep 5 kilogram ile olmaz yani. Ağırlık kaldırdıkça vücut alışıyor ve daha fazlasını istiyor. Beslenme güzel. Bol protein almaya bakılmalı.

Boy 1.80 kilo 75.

Merhaba, öncelikle kaldırabildiğin Kg'yi tespit etmen lazım. Kaldıramadığın ve zorlanmadığın bir kg ile başlarsan sorun yaşabilirsin. Kaldırabildiğin kg ile başlayıp daha sonra kg arttıra arttıra gitmek daha iyi olacaktır.
Ayrıca şu an kahvaltı programı kötü gözükmüyor ama yumurta yemeyi abartma. Kendimden örnek olarak bir ara çok fazla yumurta yedim ve şu an yumurtadan tiksiniyorum. Kolay gelsin.

İlk defa başlayacağım bana 5 kg ile başlamak ideal geliyor ayrıca yazın da spor salonuna gideceğim o yüzden hem spora alışık hem daha güçlü gitmek istiyorum.

İlk defa başlayacağım bana 5 kg ile başlamak ideal geliyor ayrıca yazın da spor salonuna gideceğim o yüzden hem spora alışık hem daha güçlü gitmek istiyorum.

Yine de ağırlıkları bulabildiğiniz bir yerden deneyip daha sonra almanız daha mantıklı olacaktır. Size en uygun ağırlığı seçmeniz daha iyi olacaktır ancak eğer 5 kg'nin iyi olacağını düşünüyorsanız direk 5kg ile başlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı