Kendiyle çelişen adam bir harika..

Powerlifter'den bahsetmiyoruz zaten, bende mesajımda arkadaşımıza salon da çalışan bir kişiye göre gelişiminin daha az olacağını söylemiştim o da bunu kabul etmişti. Ne diye bunu yazma gereği duydunuz ki şimdi?
Ayrıca ben yine belirtmek isterim: Vücut Geliştirme işi tamamen paradır, para üzerine kuruludur. Yani rahat adam olacaksın, sporunu yapıp diyetine uygun şekilde yemeğini yedikten sonra dinleneceksin vs vs. 3 yıldır bicepsi 2 cm almayan birini tanıyorum öyle sitem ediyor. Ee bu iş rahat adam işi sonuçta
Yeşil Eriğin Bilinmeyen faydaları
Ben Low Carb yani vücudu kurutma diyetimde bol yeşil erik tüketiyorum, şekeri çok fazla değil ama meyve ihtiyacımı başka türlü gideremiyorum. Bir çok meyveyi sevmediğimden, zaten çoğunluğu şeker. Doğalda olsa benim yememem gerek, diyetler kahrolsun.

Yeşil erik A ve K vitaminlerini içerisinde barındırır, Yeşil erik sindirilebilir lif açısından zengin olduğundan, mide gazı, kabızlık ve gaz problemi yaşamamızı da önler.
Fit ve sıkı bir vücut için erik. Bağ dokusunu güçlendirmekte ve böylece daha sıkı bir vücuda sahip olmakta yeşil erik etkilidir. C vitamini insan vücudunda bağ dokularının sıkı kalmasında yardımcı olur. Böylece vücudunuzun sıkı, genç, sağlıklı ve uygun görünümlü olmasında yardımcıdır.
Kilo almak istiyorsanız yoğurtla karışık lifalif elbette yiyebilirsiniz, bunun mahsuru yok.