Evde dambılla yapılabilecek vücut geliştirme hareketleri

Doğru söylüyorsunuz (y) Boyun kısa kalır efsanesini araştırmayıp bu işe başlamaktan vazgeçen kaç çocuk vardır kim bilir. Yani sen o yaşta 100 KG'ye giremeyeceksin ki zaten omurgana öyle bir hasar vereceksin. Birçok örneği var 12-13 yaşında başlayıp boyu olan ama araştırmayıp bir hocadan duyuyor ve ya patates ya da çöp gibi geziyor adam.

Evde vücut yapmaya çalışmak gtx 750 ile ultra da witcher 3 oynamaya çalışmaya benzer. Adam gibi yapmak istiyorsan squat rack'i olan bir salona gideceksin.

Bence antremandan önce onu ye enerji versin. Antremandan sonra toz kullanmayacaksan light ton balığı gibi zengin proteinler tüket.

Bence yeter ki azmin olsun evde bir bench bir dumbell ile de çok şey yaparsın. Tabi salonun imkanları çok daha fazla ama başlangıç amaçlı evde de büyük işler yaparsın.

Tabi bu göreceli bir iş kendi vücudunu iyi tanı ona göre yavaş yavaş yolunu bulursun.

@Periklesis Evde çalışıp'da Arnold olacak demiyoruz burada. Amaç kendimize faydalı bir şeyler katabilmek. İmkan olsa salona'da gideriz lakin yok böyle bir imkan. Biz elimiz'de olanlarla kendimize imkan yaratmaya çalışıyoruz. Salona gidemeyip'te ''bu benim kaderim'' diyip boş boş oturmuyoruz. Elimiz'den geldiğince kendimize bir şeyler katıyoruz. Evet bir fitness salonun'da ki gelişimi sağlayamazsın ama bunu evde yapmak sadece boş dambıl kaldırmak değil.

Vallahi 3 aya 180 deadlift basacaksa arkadaş ben ona salon bile açarım :D.
Kesinlikle başla bir yerden nere olursa olsun.

Bu arada Michael bey profil resmindeki siz misiniz?

Kendiyle çelişen adam bir harika.. :)
Powerlifter'den bahsetmiyoruz zaten, bende mesajımda arkadaşımıza salon da çalışan bir kişiye göre gelişiminin daha az olacağını söylemiştim o da bunu kabul etmişti. Ne diye bunu yazma gereği duydunuz ki şimdi?
Ayrıca ben yine belirtmek isterim: Vücut Geliştirme işi tamamen paradır, para üzerine kuruludur. Yani rahat adam olacaksın, sporunu yapıp diyetine uygun şekilde yemeğini yedikten sonra dinleneceksin vs vs. 3 yıldır bicepsi 2 cm almayan birini tanıyorum öyle sitem ediyor. Ee bu iş rahat adam işi sonuçta :)

Yeşil Eriğin Bilinmeyen faydaları

Ben Low Carb yani vücudu kurutma diyetimde bol yeşil erik tüketiyorum, şekeri çok fazla değil ama meyve ihtiyacımı başka türlü gideremiyorum. Bir çok meyveyi sevmediğimden, zaten çoğunluğu şeker. Doğalda olsa benim yememem gerek, diyetler kahrolsun. :(
Yeşil erik A ve K vitaminlerini içerisinde barındırır, Yeşil erik sindirilebilir lif açısından zengin olduğundan, mide gazı, kabızlık ve gaz problemi yaşamamızı da önler. Fit ve sıkı bir vücut için erik. Bağ dokusunu güçlendirmekte ve böylece daha sıkı bir vücuda sahip olmakta yeşil erik etkilidir. C vitamini insan vücudunda bağ dokularının sıkı kalmasında yardımcı olur. Böylece vücudunuzun sıkı, genç, sağlıklı ve uygun görünümlü olmasında yardımcıdır.
Kilo almak istiyorsanız yoğurtla karışık lifalif elbette yiyebilirsiniz, bunun mahsuru yok. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı