Evde dambılla yapılabilecek vücut geliştirme hareketleri

@Semih Demir Peki kardeşim ben hafta'nın 4 günü çalışıyorum. Bu süper seti hafta'da kaç gün yapmalıyım ? Mesala hammer curl, zottman curl bunlar 3 set 12 tekrar yapıyorsam hammer curl ile başlayıp hiç dinlenmeden zottman curl'a bitirip toplam 1 set yapıp bırakacam mı? Makaleyi okudum ama anlamadım da.

@Semih Demir Peki kardeşim ben hafta'nın 4 günü çalışıyorum. Bu süper seti hafta'da kaç gün yapmalıyım ? Mesala hammer curl, zottman curl bunlar 3 set 12 tekrar yapıyorsam hammer curl ile başlayıp hiç dinlenmeden zottman curl'a bitirip toplam 1 set yapıp bırakacam mı? Makaleyi okudum ama anlamadım da.

6 ayı doldurmadan bu tarz pump hissiyatı daha yüksek setlere girme. Sen sadece Full Body'e devam et, Abs (Karın kası) Egzersizlerini olabildiğince arttır, beslenmeni kendine göre belirle. Haftanın 4 günü 1.5 saatten gayet ideal.
Süperset* 2 haraketi hiç durmadan beraber tekrarlamaktır, Yüksek kilolarla yapıldığı vakit çok az bölgeye basınç uygulanıp hızlanması gerek, hafif kilolarda haraketi daha yavaş ve odaklanarak yapmak gerekir. Her türlü pump hissiyatı fazla olacak, bölge daha fazla kasılacaktır. Lakin ben şimdilik önermiyorum. :)

@Semih Demir teşekkürler kardeşim. Bana önerebileceğin motivasyon müzikleri var mı ? :D
Tabii hemen paylaşalım. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Saygılar, sevgiler. :)

@Semih Demir Kardeşim çok teşekkür ederim. Allah razı olsun hiç bir zaman üşenmeyip'te bana yardım ettiğin için. :)
Dostum sen hurafelere inanmadıkça, biceps ölçüsü soğuk 42 cm gelmeyen adamların tavsiyelerini dinlemedikçe sana yardımcı olurum hiç önemi yok. :)

Hocam 42 cm nedir insaf yahu :ROFL:. Cidden kaç yıldır yapıyorsunuz baya tecrübelisiniz sanırım.

Estağfirullah, sadece klasik bir söz vardır 40 cm altı Fitness üstü Bodybuilding diye.. :) Bu sözü lüks yerlerde değil daha çok merdiven altı yerlerde unutulmuş şampiyonlar söyler genelde. Zaten genel anlamda bakacak olursak çoğu kişi bilinçsiz şekilde öğüt veriyor, buna bende dahil. Bir konu hakkında yorum yapmak zor iştir, özellikle bu konu Vücut olduğu vakit oldukça zor. Ben 50 KG Shoulder Dumbell Press çalışırken 10 KG Dumbell kaldırmaktan aciz adamın atlet pantolon ile spor yaptığını sanıp bana haraketi yanlış yapıyorsun demesine kızıyorum. Ve çoğu kişi de böyle maalesef, okumuyoruz kendimizi yeterince geliştirmiyoruz. Bilgiyi hazır satın almak istiyoruz adeta, salonda yanıma gelen benden yaşça küçük kardeşlerime öneri olarak kitap okumalarını söylüyorum, bu spor için yazılmış çok fazla kitap var. Ama kendini hoca sanan bir takım kişilerin cevabı ise '' göğüs çalış bol bol, bi de falanca sayfayı takip et falanca YouTube kanalını takip et '' .. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı