Evde vücut yapılır mı?

casper1881

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Aslında dediğim vücut çok da tabiri caizse hayvan gibi bir vücut değil.
183 cm boyum 78 kilom var. Hafiften bir göbeğim var ayrıca göğüslerimde de yağlanma var beni rahatsız ediyor şahsen.
Bunların yanında gücüm de yok. 1-2 şınavda bile ölüyorum.
Tüm bunlar evde kendi vücut ağırlığımla yapacağım egzersizlerle çözülebilecek olaylar mi yoksa spor salonu şart mı?
Şu an da gidebilirim zorlasam ama fiyatlar sıkıntı. Böyle başarabilirsem daha güzel olur benim için. Teşekkürler...

Selamlar. Aslında dediğim vücut çok da tabiri caizse hayvan gibi bir vücut değil.
183 cm boyum 78 kilom var. Hafiften bir göbeğim var ayrıca göğüslerimde de yağlanma var beni rahatsız ediyor şahsen.
Tüm bunlar evde kendi vücut ağırlığımla yapacağım egzersizlerle çözülebilecek olaylar mi yoksa spor salonu şart mı?
Şu an da gidebilirim zorlasam ama fiyatlar sıkıntı. Böyle başarabilirsem daha güzel olur benim için. Teşekkürler...

Öncellikle iyi günler beyefendi, tabii ki de düzenli bir egzersiz programıyla gayret gösterirseniz çabalarınızın sonucunu alırsınız.

Spor salonu başlangıçta şart değil, spor yapmaya evde başlayabilirsiniz ve zamanınız olduğunda kardiyonuzu da dışarıda yapabilirsiniz. Spor salonunda gitmeden yapılan spora kalistenik deniliyor. Farklı farklı haraketler öğrenerek zamanla yaparsınız.

Spor salonu, düzenli egzersiz ve çok iyi beslenme ilk zamanlar şart. Daha sonra kendi yolunu çizersin. En azından 1 yıl düzenli spor salonuna devam et.

Spor salonu başlangıçta şart değil, spor yapmaya evde başlayabilirsiniz ve zamanınız olduğunda kardiyonuzu da dışarıda yapabilirsiniz. Spor salonunda gitmeden yapılan spora kalistenik deniliyor. Farklı farklı hareketler öğrenerek zamanla yaparsınız.

Hocam kalistenik çok farklı bir şey ya

Beslenmene dikkat edip antrenman programını düzenli ve doğru şekilde uygularsan atletik ve estetik bir vücuda sahip olabilirsin ancak ben dev gibi olmak, çok irileşmek istiyorum dersen evdeki hareketler ve ekipmanlar yetmeyecektir.

Vücut ağırlığıyla çalışmak kas kütlene çok büyük bir artı sağlamaz ancak güç toplaman için gayet yeterli olur. Tabi evde çalışmak çok ciddi disiplin ister. Genelde ev ortamı belli bir plana uymak için çok zordur. Bir çalışırsın iki çalışırsın sonra disiplinden koparsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı