Forum gitti Sosyal geldi. (Bilgilendirme ve Görüşler)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aşırı gülümsemenin rengini beğenmiyordum. Böyle değiştirdim.

AoeUaW2.png

Şimdi vb den xenforoya geçilince sosyalmi oldu technopat sosyal ne ya? Technopat anasayfası var birde destek forumu var oda burası forum aynı forum sadece convert edildi. Sanırsınız social engine platforma geçildi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görsellik ve akıcılık açılarından gayet hoş olmuş. MYBB gibi bir hata yapmadığınıza çok sevindim. Mybb artık çok eski ve çok sıradan... Bu tür canlı ve gözü yormayacak temalar ve altyapılar kullanılması güzel. Sayfaların hızı gayet güzel ve üye giriş kısmı da çok hoşuma gitti. Genel olarak bakıldığında alıştığımız için garip geliyor ama bu daha iyi sanırım.

Özel mesaj sistemini ben de isterim. Mesaj almak istemeyenler kapatabilir. Ama forum ahalisi kendi arasında mesajlaşabilmelidir bence.

Tasarımın "biraz daha" renkli olması dileğiyle iyi çalışmalar... :)

Çok beğendiğim bir özellik de alıntı yaparken, alıntı yaptığımız gönderideki resmin, aynı boyutlarda sayfayı bir kez daha işgal edip görüntü kirliliğine sebep olmaması...

Son düzenleme:
Şimdi vb den xenforoya geçilince sosyal mi oldu. Technopat sosyal ne ya , technopat anasayfası var birde destek forumu var oda burası forum aynı forum sadece convert edildi sanırsınız social engine platforma geçildi...

Çok uzak değil fakat ileride neden "sosyal" dediğimizi anlayacaksınız. Takip etmeye devam edin yeter :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı