ooredoo
Decipat
Mesela beni seven yok.
Öyle demeyin. Sizi de tanırım, saygı ve sevgi duyduğum üyeler arasındasınız.
Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela beni seven yok.
Ayıpsınız hocam ama, hatırlamıyor musunuz geçen aylardaki "ekran kartı çip kodu öğrenme" makalenizde güzel muhabbet etmiştik.Mesela beni seven yok.![]()
Hocam bu tür bilgileri nereden öğrendiniz? Merak ettiğimden soruyorum.MisakiTaro kendi sitesini kurdu ama büyütemedi, RPM bazen giriyor ama mesaj yazmaz pek kalan hocalarımız gitti.
Geçenlerde forumda arkadaş bi' soru sordu, sorunun altında cevaplaştık sonra sohbet ediyorduk, gereksiz mesajdan uzaklaştırıldım. Forum için o kadar emek vermişken bunun bi' çırpıda hiçe sayılması çok can sıkıcı.Ayıpsınız hocam ama, hatırlamıyor musunuz geçen aylardaki "ekran kartı çip kodu öğrenme" makalenizde güzel muhabbet etmiştik.Ben de makale yazıyorum uzun zamandır bakalım biterse, sizinkine benzer, daha ayrıntılı.
Yabancı sitelerde adamlar tabii ki neler neler konuşur, herkesin teknolojiye imkanı kolayca var. 1 hafta çalışsa kral gibi sistem diziliyorlar, bizim burada 3 ay çalış anca birşey topluyorsun.Forumun kitlesi o kadar kötü ki, çoluk çocuk dolmaya başladı, girin bakın yabancı forumlara, adamlar neler konuşuyor, bizdeki konulara bakıyoruz yok boyum uzar mı yok bilmem ne (farazi söyledim konu başlığını ama çok saçma şeyler var bence), hayır üzüldüğüm noktalardan birisi de English Section bölümünde bile adamakıllı yazan yok, yazılan konular da A1 İngilizcesi gibi, basit şeyler konuşuluyor. Hiç giren çıkan yok gibi, detaylı şeyler yazsınlar.
![]()
Beni seven de yok hocam.Mesela beni seven yok.![]()
Yönetimin bu durumu umursadığını düşünmüyorum çünkü forum hala aktif.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.