Forumun çok monotonlaştığını düşünüyorum

Yüksek oranda haklısınız fakat Tomshardware gibi forumlarda insanların yüksek teknolojiye erişimi çok daha fazla :(.
Evet, ama meselem bu değil, ben de biliyorum durumumuzu, ama en azından daha faydalı konular konuşulabilir, şu milletimizin aşağılık psikolojisi o kadar fazla ki çok az faydalı şeyler var. Tamam arada konuşulur, eyvallah da, en azından şu an olması gerekenin çok altında böyle şeyler, kalkıp da "bana millet her şeyi öğrenmek zorunda değil" yazılmasının da anlamı yok, herkes bir şeyler öğrenmek zorunda, beynin, aklın varsa bunu geliştirmek zorundasın, yoksa aklının bir anlamı olmaz.

Okula başlamadan önce ben çok aktiftim. Bilenler bilir, her konuda MustafamaHPli'yi görürdünüz. Şimdi okul bana biraz uzak diye pek girmemeye başladım, inşallah şu sıralar toparlarım.

Aynı düşüncedeyim ve katılıyorum. Hep aynı konular açılıyor insanlar hiç çözümlere bakmadan aynı konuları çok kez açıyor. Troll konularda çok muhabbet ve tartışma dönüyor. İnsanlar fazla agresif ve en küçük hatan da sana saldırma peşinde. Daha dün adam ücretli Online oyunları yazın dedi adam Point Blank yazmış bende ücretsiz olduğu için beğenmedim attım. Adam Tom Clancy's Rainbow Six: Siege yazdım diye bütün Rainbow yazan yorumlara beğenmeme attı ya :D

Gereksiz olduğunu düşündüğü konulardan şikayetçi olanlar için birkaç öneri:

Kategori önerileri çoğaltılabilir tabii.

Sanki Sosyal'de hiç başka konu yokmuş gibi... Benim de Sosyal'deki her konu hoşuma gitmiyor, hoşuma gitmek zorunda da değil. Peki ben ne yapıyorum, hoşuma gitmeyen konuları görmezden geliyorum. Benim hoşuma gitmeyen konulara da başka üyeler yazıyor.

Olay bu kadar basit.

Pandemi öncesi Sosyal çok daha iyiydi, bu kısma sonuna kadar katılıyorum. Onun dışındakiler hep bahane.

Bu konu nasıl onaylandı ya?

Eki Görüntüle 1468351

Niye sansurledim bilmiyorum.

Küçük bir hata. Cümleye büyük harfle başlamamış ve konu onaylanmış.
Buraya bu mesajı yazmanızdan sonra raporlayıp raporlamadığınıza baktım ancak herhangi bir rapor göremedim. Raporlarsanız düzeltilir ki düzeltildi. Bizler de insanız, gözümüzden kaçabiliyor bazen.

Hiç kimse kusursuz değildir, moderatörler hariç...

Düzenleme: Son cümlem ironidir. "(!)" koymadığım için ciddiye alan bir arkadaşımız olmuş. Belirtmek istedim.

Son düzenleme:
Aynı düşüncedeyim ve katılıyorum. Hep aynı konular açılıyor insanlar hiç çözümlere bakmadan aynı konuları çok kez açıyor. Troll konularda çok muhabbet ve tartışma dönüyor. İnsanlar fazla agresif ve en küçük hatan da sana saldırma peşinde. Daha dün adam ücretli Online oyunları yazın dedi adam Point Blank yazmış bende ücretsiz olduğu için beğenmedim attım. Adam Tom Clancy's Rainbow Six: Siege yazdım diye bütün Rainbow yazan yorumlara beğenmeme attı ya :D
Harbi hocam ya, olsun biz de ona attık yeterli olmuştur herhalde.

Fikri olmadığı konulara damlamayı seven üye sayısı çok arttı son zamanlarda. Forumun eski tadı yok, önceden daha iyiydi. Katılıyorum. Artık bilgili üyelerden ziyade "yanlışını görmeyen ve burnunun dikine giden" üyeler dolmaya başladı.

Son zamanlarda daha iyi bir şekilde fark ettim, iyice forum monotanlaştı sanki. Daha çok üyeler için diyorum, nasıl anlatsam bilemiyorum pek anlatabileceğim bir şey değil ama anlatabildiğim kadarıyla sanki her şey bir döngüdeymiş gibi geliyor. Bir sınır var, o sınırın ilerisine gidemiyoruz gibi. Hep aynı cevaplar, aynı konular vs. foruma bir yenilik lazım bence.

Bilmiyorum, belki forumdan sıkıldığım için böyle düşünüyorumdur. Belki biraz ara vermem gerekiyor da olabilir. Ama merak ediyorum bir tek ben mi böyle düşünüyorum?

Ben her gün giriyorum hocam, maalesef sizin de dediğiniz gibi genelde aynı konular yine de cevap atmaya çalışıyorum. Biraz uzak kalmayı deneyin bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı