Gece oyun oynarken aileye yakalanmamak için ne yapabiliriz?

Allah o çocuğa sabır versin. Böyle kısıtlayın çocuğunuz olduğunda ki ileride yaşlanınca size aynısını yapsın da görün.

Hahahaha yazdığın yere dikkatli bak.
Çocuğum gecenin köründe bilgisayar oynamayacak kadar bilinçli yetiştireceğim böyle saçmalıklara gerek kalmayacak.Siz çocuğunuzu bilgisayar bağımlısı yapabilirsiniz.

Çocuğum gecenin köründe bilgisayar oynamayacak kadar bilinçli yetiştireceğim böyle saçmalıklara gerek kalmayacak. Siz çocuğunuzu bilgisayar bağımlısı yapabilirsiniz.

Baskı kurarak bunu yapmayı düşünüyorsanız, tam tersine her saat baskıyla ders çalışan, notları da pek iyi olmayacak bir asosyal yetiştirebilirsiniz.

Arkadaşlar gece bilgisayar ile oyun oynamak istiyorum odam babamın odasının hemen yanında. Yakalanmamak için ne yapabilirim?

Önce oynanacak odaya dikkat edilmeli.
Bilgisayar masaüstü ise yatak odasında salonda ya da koridorda olunca o işi unutun.
Bir de bir türlü uykunuz gelmiyorsa yorgunluk hissi de hiç yoksa o zaman gece oyun oynamak düşünülebilir. Uyuma imkanınız varsa, uykunuz gelebiliyorsa ve yorgun hissediyorsanız uyuyun.
Olay uyka dalmak daldıktan sonrası kolay.

Son düzenleme:
Çocuğum gecenin köründe bilgisayar oynamayacak kadar bilinçli yetiştireceğim böyle saçmalıklara gerek kalmayacak.Siz çocuğunuzu bilgisayar bağımlısı yapabilirsiniz.
Aynen. Saat 12 olduğu anda da modemi kapatın hatta. Böylece çocuk 0 uyku ile oturup yatağında sizden 1 saat daha nefret edebilir. Böyle çocuk yetiştirirseniz ileride sizden nefret edecek. Onu da bilin.

Aynen. Saat 12 olduğu anda da modemi kapatın hatta. Böylece çocuk 0 uyku ile oturup yatağında sizden 1 saat daha nefret edebilir. Böyle çocuk yetiştirirseniz ileride sizden nefret edecek. Onu da bilin.
Burada herkes çocuğunu yetiştirme tarzına göre yorum yapıyor.Ben baskıcıyım vs. demedim.Herkes atıp tutmaya başladı.Gece 2ye 3e kadar bilgisayara bakabilir.Ben 20 yaşımdayım bakıyorum birşey diyen yok.Konuyu açan arkadaş sanırım 16 yaşında ve sabaha kadar kadar pc başına olmasını, uykusundan çalmasını ben tasvip etmiyorum. Ha söyler bana bilgisayar bakcam falan amenna.Ama ben uyuyunca arkamdan iş çevirirse olmaz.Bir kişide asosyal vs olacak demiş ne alakaysa.Sanirim her seye baskı kuracağımı vs. zannetti.Ayrıca sizin baba sevginiz modem açık kaldığı süreceyse o da sizin bileceğiniz iş.Benim niyetim çocuğumu bilgisayar bağımlısı olarak değil kitaplarla büyütmek.

Burada herkes çocuğunu yetiştirme tarzına göre yorum yapıyor.Ben baskıcıyım vs. demedim.Herkes atıp tutmaya başladı.Gece 2ye 3e kadar bilgisayara bakabilir.Ben 20 yaşımdayım bakıyorum birşey diyen yok.Konuyu açan arkadaş sanırım 16 yaşında ve sabaha kadar kadar pc başına olmasını, uykusundan çalmasını ben tasvip etmiyorum. Ha söyler bana bilgisayar bakcam falan amenna.Ama ben uyuyunca arkamdan iş çevirirse olmaz.Bir kişide asosyal vs olacak demiş ne alakaysa.Sanirim her seye baskı kuracağımı vs. zannetti.Ayrıca sizin baba sevginiz modem açık kaldığı süreceyse o da sizin bileceğiniz iş.Benim niyetim çocuğumu bilgisayar bağımlısı olarak değil kitaplarla büyütmek.
Çok da dert etmeyin. En erken 10 15 seneye baba olursunuz o da pek mümkün olmayacaktır. Bu dünya 10 15 yıl daha insanların kafasına göre çoğalmasını kaldıramayacak. Yani o zamanda çocuk sahibi olabilirseniz isterseniz kafasına vura vura ders çalıştırın pek fark etmeyecek.

Çok da dert etmeyin. En erken 10 15 seneye baba olursunuz o da pek mümkün olmayacaktır. Bu dünya 10 15 yıl daha insanların kafasına göre çoğalmasını kaldıramayacak. Yani o zamanda çocuk sahibi olabilirseniz isterseniz kafasına vura vura ders çalıştırın pek fark etmeyecek.
Yazımda dersten hiç bahsetmedim.Sadece en son kitaplarla büyüyecek dedim.Daha uykunun biliminden vs. haberiniz yok burada ahkâm kesiyorsunuz.En özgürlükçü sizsiniz. Sabaha kadar bilgisayarda oynatın, televizyon da izletin sonra hiç uyumasin çocuk ölü gibi gezsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı