Göbek kısmındaki yağlar nasıl eritilir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaşım 15, 172 boy ve 64 kiloyum kilolu olmamama rağmen göbek kısmında ele gelen bir yağ tabakam var kambur oturmadığım halde de yağlarımdan dolayı izler var göbeğimde, bunu nasıl eritebilirim? Spora gidiyorum eskiden de biraz gitmişliğim oldu ama göbeğe hiç odaklanmadım.

Yaşım 15, 172 boy ve 64 kiloyum kilolu olmamama rağmen göbek kısmında ele gelen bir yağ tabakam var kambur oturmadığım halde de yağlarımdan dolayı izler var göbeğimde, bunu nasıl eritebilirim? Spora gidiyorum eskiden de biraz gitmişliğim oldu ama göbeğe hiç odaklanmadım.
Kardiyo,düzenli beslenme+Ege Fitness karın programı.

Bölgesel yağ yakma yok,kalori açığı verip kardiyo yapacaksın.

Günde ne kadar kalori aldığımı vesaire çok hesaplayan bir insan değilim daha az yiyeceğim o zaman. Kardiyo derken ne kadar süreden bahsediyoruz ?
Kalori İhtiyacını Hesapla - Fit Yemek bisiklet yada koşu bandında duruma göre yarım saat veya bi saat dene istersen.Ama kilon az yağlı gözüküyorsan büyük ihtimal skinny fatsındır.Bende senin gibiydim gym başladım kas oranım arttıkça yağlar azalmaya başladı kardiyoda yapmıyorum yapsam daha iyi tabi.

https://fityemek.com/kalori-ihtiyacini-hesapla/,bisiklet yada koşu bandında duruma göre yarım saat veya bi saat dene istersen.Ama kilon az yağlı gözüküyorsan büyük ihtimal skinny fatsındır.Bende senin gibiydim gym başladım kas oranım arttıkça yağlar azalmaya başladı kardiyoada yapmıyorum yapsam daha iyi tabi.
Allahtan skinny fat değilim yağlıda gözükmüyorum zaten hiç ama dediğim gibi göbek kısmında biraz yağım var onun gitmesini istiyorum sadece yoksa vücudumdan memnunum bende. Aslında benim göbekten çoğu kişide var pek dert etmemek lazım gibi. Antrenmandan sonra yarım saat kardiyo ekleyip biraz kalori açığı bıraksam iş çözülür gibi ne diyorsunuz hocam ?

Allahtan skinny fat değilim yağlıda gözükmüyorum zaten hiç ama dediğim gibi göbek kısmında biraz yağım var onun gitmesini istiyorum sadece yoksa vücudumdan memnunum bende. Aslında benim göbekten çoğu kişide var pek dert etmemek lazım gibi. Antrenmandan sonra yarım saat kardiyo ekleyip biraz kalori açığı bıraksam iş çözülür gibi ne diyorsunuz hocam ?
Senin yerinde olsam gym ile beraber sağlıklı şekilde bir 70 kilo civarına çıkardım yağa sonra bakardım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Direkt çözüm önereyim.

Bol su içmek, düzenli uyku, 3 beyazdan uzak durmak ve haftada en az 4-5 gün her periyod'ta minimum 45 dakika koşu.

GYM'ler para tuzağı. En iyi spor açık havada yapılan spordur. Milletin terinin birbirine bulaştığı mikrop yuvası olan GYM'lerden uzak durmanı öneririm. Fit bir vücut için yukarda saydıklarımı yapman yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı