GTA Vice City vs GTA San Andreas

UnitQuuin

Hectopat
Katılım
29 Aralık 2018
Mesajlar
86
Bombayı patlattım.
Bence GTA vc grafik bakımından daha canlı. GTA san da renkler çok soluk kalıyor bence. Çocukken GTA vc yi San Andreas'dan daha yeni olduğunu düşünüyordum. Onun dışında hikayesi ve ana karakteri de daha sempatik daha çekici geliyor bana. Kalanında da oyum her ne kadar Vice City istesem de San Andreas'a.
 
GTA:SA'da renkler çok soluk kalıyorsa ReShade atıp oynayın. Çok daha iyi bir oyun. Vice City de güzel oyun, ama sırf Miami'de geçtiği için farklı bir havası var.
 
San Andreas her anlamda daha iyi bir oyun. Vice City bir kere GTA 3'ün yan oyunu olarak tasarlandı ve bu yüzden birebir aynı yapıya sahip. GTA San Andreas ise yan oyun olmaktan çok tek başına bir sürü yenilik getiren ve her anlamda oyuna bir şey katan bir yapıya sahip. Gta Vice City gibi eğilirken yürüyemediğin bir oyunla vücut geliştirme, yemek yiyerek kilo alma, biçimli vücut için kilo-kas dengesi kurma gibi detaylar barındıran bir oyunu kıyaslıyorsun. Ha GTA Vice City daha mı canlı geliyor o mekaniksel anlamda çok kısıtlı oyunu oynamaya devam edebilirsin veya gider GTA San Andreas'ın PS2 versiyonunda bulunan o renkli atmosferin modunu PC'ye indirir oynarsın.
GTA San Anreas'ın açık dünya kalitesine, günümüzde çıkan oyunlar bile ulaşamıyor. Görefv çeşitliliğinden bahsetmiyorum bile. Hikayesi ve karakterleri de VC'ye göre çok daha vurucu.
GTA VC hikâyeyi çok tek düze ve basit anlatıyor. Bir tane adam var Scarface izlemiş ve onun gibi olmak istiyor diyerek bile anlatabilirsin hikâyeyi.
 
San Andreas hikayesini ne kadar sevsemde CJ in ufak bir mahalle çetesi lideri iken Polat Alemdar misali bu kadar şeyi yapabilmesi bana saçma gelmişti.
Tommy ise Mafia nın içindendi,verilen görevde aksaklık sonucu katliam yapmış ve hapise girmiş,Mafia o hapiste iken ona destek vermemiştir bu yüzden 15 sene hapis yatmıştır.Çıkınca Mafia onu tekrar değerlendirmek istemiş ve vice city e göndermiş,bu görevde de Tommy suikaste uğramış ve Forelli ailesi ile ters düşmüştür.Başta Vice City erkanı ve çeteler için çalışmış sonra ise yavaş yavaş basamakları atlayarak Vice City in en büyük Mafia babası olmuş ve Sonny den intikamını almıştır.
Bence hikaye,müzik ve karakterler olarak Vice City.
Oynanış,çeşitlilik ve diğer etmenler için San Andreas.
Genel bakarsak San Andreas GTA serisinin en iyi oyunudur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı