Neden?İnt*ahar etmek gibi kolaya kaçmayıp hayattaki tüm zorluklara karşı mücadele etmez. Trilyonlarca sperm ve yumurta kombinasyonu arasından sen seçildin ve böyle büyük bir şans ile düyaya geldiysen iyiye de kötüye de katlanacaksın.
Böyle çok ama çok düşük bir orandan sen seçildiysen hayatı sonuna kadar yaşaman gerektiğini düşünüyorum. Eğer dünyada 8 milyan insan kişi arasından sen seçilirsen kendinin özel olduğunu hissetmez misin?Neden?
Acaba Afrika'da doğsaydın böyle konuşabilir miydin?Böyle çok ama çok düşük bir orandan sen seçildiysen hayatı sonuna kadar yaşaman gerektiğini düşünüyorum. Eğer dünyada 8 milyan insan kişi arasından sen seçilirsen kendinin özel olduğunu hissetmez misin?
Türkiye gibi bir ülkede bunu diyebiliyorsam? Avrupa ya da daha üst refah seviyesi olan ülkelerde bunu diyemeyenler var. Orada eksik kalacağım tek şey bu bilgiyi bilmemek olurdu ama yine de ben kendimin yaşamak zornunda olduğunu düşünüyorum.Acaba Afrika'da doğsaydın böyle konuşabilir miydin?
Afrika ile Türkiye bir mi, ülkemizde sorunlar bol ama o kadar da değil. Sen bir sokum yemek için savaşmanın ne demek olduğunu bilir misin, harcanmış boş arazide?Türkiye gibi bir ülkede bunu diyebiliyorsam?
Neden?yine de ben kendimin yaşamak zornunda olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.