HepsiBurada & Hepsijet İade Rezilliği / Üçkağıtçılığı

yuvacıklı

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Hayırlı Ramazanlar. Sizinle Hepsiburada ve Hepsijet ile başıma gelen bir olay anlatmak istiyorum.

1 Nisan günü HepsiBurada üzerinden Rampage Comfort 7.1 aldım. 2 günde geldi sıkıntı yok (Hepsijet ile). Sapasağlam geldi. Ben ürünü çok sevdim fakat aynı gün içinde arkadaşlarım para koyup bana kulaklık almışlar. Ben de dedim ki bu Comfort'u iade ederim. Talep oluşturdum. 7 Nisan'da gelip alacaklardı.
Önemli not: Kulaklığı açıp 2 saat falan kullandım. Kutuyu eksiksiz gönderdim, vuruk kırık hiç bir şey yok, sıfırdan farksız.

1. Ürünü alacakları dükkanı bulamadılar, iletişime geçtim geçtim ve en sonunda ayın 11'sinde ürünü aldılar. Dükkana gelmişler , dükkan kapalı diyorlar. Dükkan : 7/24 ekmek çıkaran İzmit'in en büyük fırınlarından biri. Kapalı olması mantıklı mı? Orda bir hata yaptılar, eyvallah dedim bari iadeyi alsınlar da gerisi önemli değil.
  2. Ürünü aldılar, abiler mağduriyetten dolayı özür falan dilediler dedim sıkıntı yok hadi olur öyle arada, ürünü kesin iade alırlar kafasındayım bu kadar mağduriyet üzerine. Ürün 4-5 günde satıcının eline ulaştırmışlar. O süre de uzun aslına bakarsanız. İzmit'ten İstanbul Anadolu yakasındaki bir yere gidecekti. Hadi neyse dedim.
  3. Talebi değerlendiriyorlarmış, internet sitesinde öyle yazıyordu. Sonra bir baktım ki iade talebimi reddetmişler. Dedim olamaz böyle bir şey. Sinirliyim ufaktan. Her neyse, dedim yollasınlar da THH'ye gidiyim. Arkadaşlar ürünü dükkana geri göndermişler. Sorunsuz/sıfır gibi/ özenli gönderdiğim kutu, yamuk yumuk olmuş, sanki kutuyu dövmüşler gibi. Bu dolandırıcılık değil mi? İade almamak için kutuyu benzetmişler desek yeridir.
Arkadaşlar firma ismi : Ozantech.

Üst üste 3 mağduriyet yaşattılar.
Sizce THH' ye gitmeli miyim? Yaşım 17 bu arada.

Resimler :

WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12 (7).jpeg
WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12 (1).jpeg

WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12.jpeg

WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12 (2).jpeg

WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12 (3).jpeg

WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12 (5).jpeg

WhatsApp Image 2021-04-21 at 21.42.12 (1).jpeg

Kutuyu Taha Duymaz tepsileri gibi yamultmuşlar. Yırtmışlar. Ben böyle vermedim kutuyu. Yeni alınmış gibi verdim.

Buna üçkağıtçılık veya dolandırıcılık diyebiliriz.

Son sorum : THH'ye başvurmalıyım değil mi? Çözüme ulaşılır mı? Para iadesi gerçekleşir mi?

2. el olarak satabilirim üründe hata yok. İletişim : Joaquín Guzmán#9652

Son not : Üründen şikayetim yok, kafayı biraz çok az sıkıyordu sadece.

Kafanızı ütülediysem affola, umarım şu kardeşinize şu Mübarek Ramazan'da yardımcı olursunuz.
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar. Hayırlı ramazanlar. Sizinle Hepsiburada ve HepsiJet ile başıma gelen bir olay anlatmak istiyorum.

1 Nisan günü Hepsiburada üzerinden Rampage Comfort 7.1 aldım. 2 günde geldi sıkıntı yok (HepsiJet ile). Sapasağlam geldi. Ben ürünü çok sevdim fakat aynı gün içinde arkadaşlarım para koyup bana kulaklık almışlar. Ben de dedim ki bu Comfort'u iade ederim. Talep oluşturdum. 7 nisan'da gelip alacaklardı.
Önemli not: Kulaklığı açıp 2 saat falan kullandım. Kutuyu eksiksiz gönderdim, vuruk kırık hiçbir şey yok, sıfırdan farksız.

1. Ürünü alacakları dükkanı bulamadılar, iletişime geçtim geçtim ve en sonunda ayın 11'sinde ürünü aldılar. Dükkana gelmişler, dükkan kapalı diyorlar. Dükkan: 7/24 ekmek çıkaran Izmit'in en büyük fırınlarından biri. Kapalı olması mantıklı mı? Orada bir hata yaptılar, eyvallah dedim bari iadeyi alsınlar da gerisi önemli değil.
  2. Ürünü aldılar, abiler mağduriyetten dolayı özür falan dilediler dedim sıkıntı yok hadi olur öyle arada, ürünü kesin iade alırlar kafasındayım bu kadar mağduriyet üzerine. Ürün 4-5 günde satıcının eline ulaştırmışlar. O süre de uzun aslına bakarsanız. İzmit'ten İstanbul Anadolu yakasındaki bir yere gidecekti. Hadi neyse dedim.
  3. Talebi değerlendiriyorlarmış, internet sitesinde öyle yazıyordu. Sonra bir baktım ki iade talebimi reddetmişler. Dedim olamaz böyle bir şey. Sinirliyim ufaktan. Her neyse, dedim yollasınlar da THH'ye gideyim. arkadaşlar ürünü dükkana geri göndermişler. Sorunsuz/sıfır gibi/ özenli gönderdiğim kutu, yamuk yumuk olmuş, sanki kutuyu dövmüşler gibi. Bu dolandırıcılık değil mi? İade almamak için kutuyu benzetmişler desek yeridir.
arkadaşlar firma ismi: Ozantech.

Üst üste 3 mağduriyet yaşattılar.
Sizce THH'ye gitmeli miyim? Yaşım 17 bu arada.

Resimler:

Eki Görüntüle 986092Eki Görüntüle 986086

Eki Görüntüle 986087

Eki Görüntüle 986088

Eki Görüntüle 986089

Eki Görüntüle 986091
Eki Görüntüle 986086

Kutuyu taha duymaz tepsileri gibi yamultmuşlar. Yırtmışlar. Ben böyle vermedim kutuyu. Yeni alınmış gibi verdim.

Buna üçkağıtçılık veya dolandırıcılık diyebiliriz.

Son sorum: THH'ye başvurmalıyım değil mi? Çözüme ulaşılır mı? Para iadesi gerçekleşir mi?

2. el olarak satabilirim üründe hata yok. İletişim: Joaquín guzmán#9652

Son not: Üründen şikayetim yok, kafayı biraz çok az sıkıyordu sadece.

Kafanızı ütülediysem affola, umarım şu kardeşinize şu mübarek Ramazan'da yardımcı olursunuz.
Şimdiden teşekkürler.

Bize 2. el kahve makinesı gönderdi Hepsiburada. Tehtidler ile sıfırını zor kopardık ellerinden. Şu siteden alışveriş yapılmaz ya. Bıktım yemin ederim. Sonuna kadar hakkınızı arayın hocam.

Git ve hakkını ara bence her türlü şekilde.
Bence başvur hakem heyetine. Kulaklıklarda iade zaten genelde alınmıyor hijyen sebeplerinden ötürü. Ancak kutuyu görünce ben de sinirlendim.
Hocam ben hakem heyetinin lehinize karar vereceğini düşünüyorum ama uğraşmanız lazım.

Yaşım 17, sıkıntı olmaz değil mi?
Bize 2. el kahve makinesı gönderdi Hepsiburada. Tehtidler ile sıfırını zor kopardık ellerinden. Şu siteden alışveriş yapılmaz ya. Bıktım yemin ederim. Sonuna kadar hakkınızı arayın hocam.

Kesinlikle artık bıktırdılar kendilerinden. Amazon en iyi olduğunu benim gözümde kanıtladı.

Kargoların taşımasında dış kutular hasar alabiliyor maalesef umarım üründe sorun yoktur.
Ancak iade etmeden kuralları okusaydın kulaklıkların iadesinin kabul edilmediğini görür ve geri göndermezdin.

THH seni haksız bulur bana sorarsan uğraşma.

Daha önce en yakın arkadaşlarımdan birisi Hepsiburada'ya kulaklık göndermişti, iadesini almışlardı. Hem de kulakiçi kulaklık.

HepsiBurada müşteri hizmetlerine bağlan ve eğer Trendyol gibi fotoğraf atılabiliyorsa kusurlu ürün kaydı açtır. İade hakkından bahset fakat elektronik ürünlerde kutu açılımından sonra ürün 2.el kategorisine girdiği için ve bir sonraki müşteriye satılabilirliği kalmadığı için iade kabul etmiyorlar genelde. Sonuçta size de kullanılmış bir ürün gelsin istemezsiniz. Yine de arayın hakkınızı.

Yaşım 17, sıkıntı olmaz değil mi?

Kesinlikle artık bıktırdılar kendilerinden. Amazon en iyi olduğunu benim gözümde kanıtladı.
Hocam arkadaşlar doğru söylüyorlar ben o maddeyi atladım. Herhangi bir teknik sorun olmadığı sürece kutusu açık kulaklıkları almıyorlar .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı