Adama Arma 3 alma eski ortam yok dedim yanlış bilgilendirmeden uyarı yedim.
Hangileri? Kontrol edelim3 tane doğru bilgim "Yanlış Bilgilendirme" cezası yemişti.
Yanlış bilgilendirme uyarıları cidden gereksiz ve tuhaf olabiliyor. Sizin yediğiniz ban moderatör insiyatifinde. Sizinle aynı fikirde olan bir moderatör yanlış bilgilendirme uyarısı vermeyecektir.Adama Arma 3 alma eski ortam yok dedim yanlış bilgilendirmeden uyarı yedim xd
Linç is coming...Bu forumda olma nedenim yardımcı olma sistem toplayanlara falan. Oyun önerisi falan. Yoksa DK durmam. Her türden konu var ahlak dışı. Bereket mümin kardeşlerim var onlarla yazışıyorum.
Yanlış bilgi bazen mesajın açık yazılmamasından oluyor. Hatalı olduğumuz yerlerde düzeltiyoruz. Bir raporu birden çok kişi görebiliyor. Öznel mesajlara da ceza vermiyoruz. Kanıtıyla itiraz edebilirsiniz görmezsek.Yanlış bilgilendirme uyarıları cidden gereksiz ve tuhaf olabiliyor. Sizin yediğiniz ban moderatör insiyatifinde. Sizinle aynı fikirde olan bir moderatör yanlış bilgilendirme uyarısı vermeyecektir.
Arkadaşa öznel mesaj yüzünden ceza vermişsiniz.Yanlış bilgi bazen mesajın açık yazılmamasından oluyor. Hatalı olduğumuz yerlerde düzeltiyoruz. Bir raporu birden çok kişi görebiliyor. Öznel mesajlara da ceza vermiyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.