Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Geçen sene yazın köydeydim. Köy evimiz baya eski. Evin içi falan yeni sayılır ama tuvalet dışarda diyeyim ben size. Tuvalet evin hemen yanında, duvarları bitişik hatta. Mutfaktan bir kapı var, avluya çıkıyor. Hemen o kapının önün de tuvalet var. Bunları anlatmamın sebebi daha iyi anlamanız. Ayrıca biz üst katta yatıyorduk. Odamızın camından da tuvalet gözüküyor du. Kafanız karışmış olabilir. Her neyse, bir gece saat 3-4 civarı yatakta yatarak video falan izliyordum klasik. Daha sonra Tuvaletin kapısı açıldı. (Tuvaletin kapısı kancalı. Kanca var onu yukarı kaldırmanız gerek. Tahta zaten kapısı. Öyle kapının kolu falan yok. Yani kendi kendine açılması imkansız sayılır. Kedi falan açtı desek o da olamaz.) Tuvaletin kapısı açıldı. Tuvaletin ne ışığı yanıyor, ne de evde birisi uyanık veya kalkmış. Sadece ben uyanığım. Kapısı açıldıktan sonra kapı içerden kilitlendi. Bende o anlık cesaretle gidip cam dan baktım. Bir şey yoktu yani bir şey göremedim. Kapı içerden kilitlendi ama o beni korkuttu. Aradan 3-4 dakika geçtikten sonra kapı içerden tekrar açıldı ve dışarıdan kapatıldı ve bitti. Tuvaletin ışığı içerden yanıyor. Ayrıca tuvaletin ışığını yakınca tuvaletin önünde ışık var, (tuvalet dışarda olduğu için) O da yanmıyor du. Bu olay beni biraz ürküttü.

İkinci olayı anlatıyorum. Yine aynı sene, yine köydeyim. Kuzenimle beraber aynı odadaydık. Bende camın hemen önünde yatıyordum. Yani cam arkam da kalıyordu. Her neyse, saat 2-3 civarı garip garip camın dışından gülme sesleri duymaya başladım. Belki karşı evde oturanlar falan gülüyordur dedim ama yok yani onlar değildi. Böyle ses şöyleydi size şöyle anlatayım. Böyle sanki ilkokul da falan çocuklar oradan oraya koşar ve arka da hep bir çocuk sesi, gülme sesi olur. Küçük çocuklar eğlenir. Bu sesleri duyuyorum. Bu sesi anladığınızı düşünüyorum. Ayrıca da kadınlar da var aralarında. Bu sesler gittikçe artmaya başlıyor. Kendi kafam da kuruyorum diye düşünüyorum. Kendimi korkutmamaya çalışıyorum. Yanımda yatan kuzenimi uyandırıyorum ve sesleri duyuyor musun ? diye soruyorum. Bana duymadığını söylüyor ve uyumaya devam ediyor. Müzik dinleyerek uyumayı deniyorum. Zorlana zorlana uyuyorum. Ayrıca bu olaylar olurken evin üstünden pat pat sesler geliyor. Sanki evin üstünde biri ağır ağır basarak yürüyor. Ve ben bu olayları yaşamadan 2-3 gün önce ablam, annem falan bana gülme sesleri duyduklarını söylüyordu. Bende inanmıyordum. Daha sonra bende yaşadıktan sonra cidden korktum. 1-2 gün etkisinde kaldım.

Bende anlatayım o zaman; lise bir de pansiyondayız arkadaşla birlikte soru bankasını bitirmeye çalışıyoruz gece 3 gibi neyse arkadaş benim masada çalışıyor masalar düz yalnız eğim yok yani 2 sıra yan masada çocuğun duran kalemi yuvarlandı köşeli bir de bizde lan nasıl oldu falan diyoruz aldı koydu yerine en üst kattayız bir an bir mırıltı duydum hırıltı gibi bir şey kedi sesine benziyor fakat kızgın bir kedi gibi neyse ses bir anda arttı ben direk kalktım ses nereden geliyor diye masanın altına baktım bir şey yok fakat bir şey oldu gibi anlayamadım kaçmaya başladık herhalde rekor kırdık arkadaşla bir de üstüne hocayı uyandırdık neyse ya inanmayana en ağır falan aklınıza gelen yemini ederim yani.
Bir tane daha var yurt macerası.

Bende anlatayım o zaman; lise bir de pansiyondayız arkadaşla birlikte soru bankasını bitirmeye çalışıyoruz gece 3 gibi neyse arkadaş benim masada çalışıyor masalar düz yalnız eğim yok yani 2 sıra yan masada çocuğun duran kalemi yuvarlandı köşeli bir de bizde lan nasıl oldu falan diyoruz aldı koydu yerine en üst kattayız bir an bir mırıltı duydum hırıltı gibi bir şey kedi sesine benziyor fakat kızgın bir kedi gibi neyse ses bir anda arttı ben direk kalktım ses nereden geliyor diye masanın altına baktım bir şey yok fakat bir şey oldu gibi anlayamadım kaçmaya başladık herhalde rekor kırdık arkadaşla bir de üstüne hocayı uyandırdık neyse ya inanmayana en ağır falan aklınıza gelen yemini ederim yani.

Bir tane daha var yurt macerası.

Geçen sene yazın köydeydim. Köy evimiz baya eski. Evin içi falan yeni sayılır ama tuvalet dışarda diyeyim ben size. Tuvalet evin hemen yanında, duvarları bitişik hatta. Mutfaktan bir kapı var, avluya çıkıyor. Hemen o kapının önün de tuvalet var. Bunları anlatmamın sebebi daha iyi anlamanız. Ayrıca biz üst katta yatıyorduk. Odamızın camından da tuvalet gözüküyor du. Kafanız karışmış olabilir. Her neyse, bir gece saat 3-4 civarı yatakta yatarak video falan izliyordum klasik. Daha sonra Tuvaletin kapısı açıldı. (Tuvaletin kapısı kancalı. Kanca var onu yukarı kaldırmanız gerek. Tahta zaten kapısı. Öyle kapının kolu falan yok. Yani kendi kendine açılması imkansız sayılır. Kedi falan açtı desek o da olamaz.) Tuvaletin kapısı açıldı. Tuvaletin ne ışığı yanıyor, ne de evde birisi uyanık veya kalkmış. Sadece ben uyanığım. Kapısı açıldıktan sonra kapı içerden kilitlendi. Bende o anlık cesaretle gidip cam dan baktım. Bir şey yoktu yani bir şey göremedim. Kapı içerden kilitlendi ama o beni korkuttu. Aradan 3-4 dakika geçtikten sonra kapı içerden tekrar açıldı ve dışarıdan kapatıldı ve bitti. Tuvaletin ışığı içerden yanıyor. Ayrıca tuvaletin ışığını yakınca tuvaletin önünde ışık var, (tuvalet dışarda olduğu için) O da yanmıyor du. Bu olay beni biraz ürküttü.

İkinci olayı anlatıyorum. Yine aynı sene, yine köydeyim. Kuzenimle beraber aynı odadaydık. Bende camın hemen önünde yatıyordum. Yani cam arkam da kalıyordu. Her neyse, saat 2-3 civarı garip garip camın dışından gülme sesleri duymaya başladım. Belki karşı evde oturanlar falan gülüyordur dedim ama yok yani onlar değildi. Böyle ses şöyleydi size şöyle anlatayım. Böyle sanki ilkokul da falan çocuklar oradan oraya koşar ve arka da hep bir çocuk sesi, gülme sesi olur. Küçük çocuklar eğlenir. Bu sesleri duyuyorum. Bu sesi anladığınızı düşünüyorum. Ayrıca da kadınlar da var aralarında. Bu sesler gittikçe artmaya başlıyor. Kendi kafam da kuruyorum diye düşünüyorum. Kendimi korkutmamaya çalışıyorum. Yanımda yatan kuzenimi uyandırıyorum ve sesleri duyuyor musun ? diye soruyorum. Bana duymadığını söylüyor ve uyumaya devam ediyor. Müzik dinleyerek uyumayı deniyorum. Zorlana zorlana uyuyorum. Ayrıca bu olaylar olurken evin üstünden pat pat sesler geliyor. Sanki evin üstünde biri ağır ağır basarak yürüyor. Ve ben bu olayları yaşamadan 2-3 gün önce ablam, annem falan bana gülme sesleri duyduklarını söylüyordu. Bende inanmıyordum. Daha sonra bende yaşadıktan sonra cidden korktum. 1-2 gün etkisinde kaldım.
Çok güzel anlatmışsın, birebir hayal ettim yaşadığın olayları. Tuvalet olayı korkuttu beni. O kanca sesini bildiğim için birebir hayal ettim.

Geçen sene yazın köydeydim. Köy evimiz bayağı eski. Evin içi falan yeni sayılır ama tuvalet dışarda diyeyim ben size. Tuvalet evin hemen yanında, duvarları bitişik hatta. Mutfaktan bir kapı var, avluya çıkıyor. Hemen o kapının önün de tuvalet var. Bunları anlatmamın sebebi daha iyi anlamanız. Ayrıca biz üst katta yatıyorduk. Odamızın camından da tuvalet gözüküyor du. Kafanız karışmış olabilir. Her neyse, bir gece saat 3-4 civarı yatakta yatarak video falan izliyordum klasik. Daha sonra tuvaletin kapısı açıldı. (Tuvaletin kapısı kancalı. Kanca var onu yukarı kaldırmanız gerek. Tahta zaten kapısı. Öyle kapının kolu falan yok. Yani kendi kendine açılması imkansız sayılır. Kedi falan açtı desek o da olamaz.) tuvaletin kapısı açıldı. Tuvaletin ne ışığı yanıyor, ne de evde birisi uyanık veya kalkmış. Sadece ben uyanığım. Kapısı açıldıktan sonra kapı içerden kilitlendi. Bende o anlık cesaretle gidip camdan baktım. Bir şey yoktu yani bir şey göremedim. Kapı içerden kilitlendi ama o beni korkuttu. Aradan 3-4 dakika geçtikten sonra kapı içerden tekrar açıldı ve dışarıdan kapatıldı ve bitti. Tuvaletin ışığı içerden yanıyor. Ayrıca tuvaletin ışığını yakınca tuvaletin önünde ışık var, (tuvalet dışarda olduğu için) o da yanmıyor du. Bu olay beni biraz ürküttü.

İkinci olayı anlatıyorum. Yine aynı sene, yine köydeyim. Kuzenimle beraber aynı odadaydık. Bende camın hemen önünde yatıyordum. Yani cam arkam da kalıyordu. Her neyse, saat 2-3 civarı garip garip camın dışından gülme sesleri duymaya başladım. Belki karşı evde oturanlar falan gülüyordur dedim ama yok yani onlar değildi. Böyle ses şöyleydi size şöyle anlatayım. Böyle sanki ilkokul da falan çocuklar oradan oraya koşar ve arka da hep bir çocuk sesi, gülme sesi olur. Küçük çocuklar eğlenir. Bu sesleri duyuyorum. Bu sesi anladığınızı düşünüyorum. Ayrıca da kadınlar da var aralarında. Bu sesler gittikçe artmaya başlıyor. Kendi kafam da kuruyorum diye düşünüyorum. Kendimi korkutmamaya çalışıyorum. Yanımda yatan kuzenimi uyandırıyorum ve sesleri duyuyor musun? Diye soruyorum. Bana duymadığını söylüyor ve uyumaya devam ediyor. Müzik dinleyerek uyumayı deniyorum. Zorlana zorlana uyuyorum. Ayrıca bu olaylar olurken evin üstünden pat pat sesler geliyor. Sanki evin üstünde biri ağır ağır basarak yürüyor. Ve ben bu olayları yaşamadan 2-3 gün önce ablam, annem falan bana gülme sesleri duyduklarını söylüyordu. Bende inanmıyordum. Daha sonra bende yaşadıktan sonra cidden korktum. 1-2 gün etkisinde kaldım.

Size benzer olarak ben de bir kere yatıyorum odamda içeriden böyle nasıl desem, şeytanice ama bebeksi gülme sesleri geliyor ben tabii çok korktum ama sonra anladım ki uykusuzluktanmış.

Size benzer olarak ben de bir kere yatıyorum odamda içeriden böyle nasıl desem, şeytanice ama bebeksi gülme sesleri geliyor ben tabii çok korktum ama sonra anladım ki uykusuzluktanmış.
Aynen uykusuzluktan da olabilir. Ben uyuyamıyordum işte. Uyku düzenim çok kötüydü.

Bir tane daha ekliyorum, tatildeydik. Küçük bir kasaba gibi bir şey deniz kenarında. Kardeşim bebekken gece altına yapmıştı. Bir de baktık ki bez yok. Babamla açık bakkal market vesaire aramaya çıktık. Issız sokaklarda gezerken bahçeli bir evden çok garip bir gülme sesi geldi. Goblin sesine benzettim. O sesten sonra etrafta kaç tane köpek varsa çıldırdılar. Babam bile tedirgin gözlerle etrafa bakmıştı, babamın korktuğunu görünce ben iptal oldum zaten. Koşarak eve.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı