Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Gece gene ders çalışıyorum lise 3 saat 3 gibi tek başımayım arkadaki kitaplıktan kitap düştü neyse dedim alıp koydum yerine sonra arkamda birisi yemek yiyor gibi ağız şapırtısı sanki sonra hemen arkama bir sille savurup kime vuracaksam artık cine de tokat atmadım demem neyse çıktım hemen televizyon odasına abinin birisi de vizeyi falan geçmiş film izliyor bende gittim onun yanına anlattım olayı böyle oldu dedim, git bir iki şey oku bur da çalış gittik onla birlikte kitapları aldık ders çalışıyorum abi ne izliyorn diye bakayım dedim ekrana baktım adam dabbe cin çarpması mı dedi neyse artık ben kitapları bıraktığım gibi kaçtım odadan.

Şu fotoğrafı atsanız mı ya. Meraktan öleceğim :)))
Pek merak edilecek bir şey değildi ama İnternete cin çağırma duası yaz, lacivert ağırlıklı korkunç bir fotoğraf. Gözleri beyaz bir kadın. Altta Arapça yazı var Türkçe okunuşuyla yazılmış. Sonunda da cin çağırma duası okudunuz iyi geceler yazıyor.

Pek merak edilecek bir şey değildi ama İnternete cin çağırma duası yaz, lacivert ağırlıklı korkunç bir fotoğraf. Gözleri beyaz bir kadın. Altta Arapça yazı var Türkçe okunuşuyla yazılmış. Sonunda da cin çağırma duası okudunuz iyi geceler yazıyor.
AHHAHAHAHAHAH. Korkunç değil ki :D o beyaz gözlere aşık oldum hatta <3

Arkadaşımın anlattığı bir olayı ekliyorum, gecemiz şenlensin. Arkadaşın dedesi daha gençken at arabasına tarımdan elde ettiği sebze meyve ne varsa yüklemiş şehire gidiyor satmaya. Gitmiş şehire, satmış malzemeleri. Geri dönüşü de geceye denk gelmiş. Yolda giderken kel bir adam kan ter içinde önüne atlamış. Yardım et köye gitmem gerek diye. Adam da almış arabasına ilerliyorlar. İkisinden de çıt çıkmıyormuş. Neyse bir süre sonra atlar yorulmaya başlamış. İki adet at çekiyor arabayı. Atın araba çekerken nefes nefese kalması pek normal bir durum değildir. Hele 2 atsa. Araba da boş, dedesinin garibine gitmiş. Adama bakmış ayaklarını yola doğru uzatmış oturuyor. Apış arasından at arabasının arkasına baktığında görmüş olayı. Adam ellerinden yarım metre kadar tırnak çıkarmış yola saplamış yolu yardıra yardıra gidiyorlar. Ortadan ikiye çizik açıyormuş yola. Dedesi onu görünce adam dedesine bakmış. Gözleri beyaza çalıyor. Dedesi de atları salmış, son gücüyle kenardaki tarlaya atlamış. O adam da bir süre dik dik baktıktan sonra uzaklaşmış. Zarar vermemesinin sebebi yeni sürülmüş tarlalar sezonun bereketli geçmesi için duayla sürülür. Dua okunan yere de girememiş o adam. Diğer köylüler yolun o halini görmüşler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı