Hormon terapisi yapılmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam benim gibi muhafazakar homofobik kafada bir insanın diyebileceği şey bu zaten de bu konuya feminist sekülerler koşarsa hesap ban yer o yüzden pek bir şey diyemiyorum maalesef.

Senden daha uzun süredir oldukları kesin. Buradayız, hep de var olacağız. Alışsan iyi olur yani. Hem ben kimseye kimlik atamadım, "eş cinsel" yaptığım nereden çıktı? Sanki isteyerek olunuyor da.

Eş cinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. Sizinle bu konuyu tartışmayacağım. Biyolojik olarak 2 cinsiyet bulunmaktadır. Kız ve erkek. Ancak bir bozukluk sonucu çift cinsel organ ile doğum gerçekleşebilir.

Eş cinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. Sizinle bu konuyu tartışmayacağım. Biyolojik olarak 2 cinsiyet bulunmaktadır. Kız ve erkek. Ancak bir bozukluk sonucu çift cinsiyet ile doğum gerçekleşebilir.
Tartışmayacaksan argüman da sunma bana aşkım o zaman. Madem doğuştan gelmiyor, o zaman niye hiç sonradan eş cinsel olan insanlar görmüyoruz etrafta? Anlatsanıza biraz. Yahut ben niye sonradan seçmedim bunu?

Abla kafamda hemen kırmızı saç + feminist + erkek düşmanı + gay + gözlüklü kadın belirdi. Yoksa o siz olmayasınız :D. Homofobik olsam da karışmıyorum yani çok da kafa bozacak değilim. Zaten bu forumda genelde bu tarz konulara boş yanıt verip geçerim. Profosyoneli değiliz sonuçta. Fakat böyle yanıt verince kavga çıkartacağınız gibi geldi. Ben bir yatsam iyi olur :D. Kaçıyorum buradan.
Bence de, kaçmak senin hayrına olur. "Anon sünni" kompleksine ayıracak vaktim yok.

Hocam direkt kalkma falan da mı olmuyor yoksa ilgi mi duymuyorsunuz?

Hocam en basit estetiklere bile millet para yığıyor. Adam trans olacak diye evini satmasın.
Kızlara ilgim yok işte hoşuma gitmiyorlar erkekler daha çekici geliyor.
Abla cinsiyet kimliğine güzelce bir karar ver önce. Bunun geri dönüşü yok çünkü. Kararını verdikten sonra da ona göre davran. Vücudunu daha fazla yaş almadan ya hormon terapisine sok ya da aynen devam et. HRT herkeste aynı etkiyi yapmıyor, dert etme. Ayrıca burası biz LGBTQIA+ bireyler için pek kapsayıcı bir yer değil, dolayısıyla cishet erkeklerden fikir alma. Mücadelende her zaman yanındayım. Birlikte dayanışırız.
Kısaca trans kadın.

Fikrinize saygım var ama ben müslüman değilim.

Kızlara ilgim yok işte hoşuma gitmiyorlar erkekler daha çekici geliyor.

Kısaca trans kadın.

Fikrinize saygım var ama ben müslüman değilim.
Her zaman yanındayım. Cishetero beyaz Türkiyeli erkeklere bu konularda fikir sormuyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda bir doktordan randevu al ve durumunu anlat, diyeceğim fakat ondan daha kritik adımlar var. Ailenle aran nasıl?

Eş cinsellik doğuştan gelen bir şey değildir. Sizinle bu konuyu tartışmayacağım. Biyolojik olarak 2 cinsiyet bulunmaktadır. Kız ve erkek. Ancak bir bozukluk sonucu çift cinsel organ ile doğum gerçekleşebilir.

Doğuştan gelen bir şey olduğunu bende düşünmüyorum fakat kızlara karşı hiçbirşey hissedemiyorum erkeklere ilgi duyuyorum ve feminen bir şekilde görünüp yaşamak istiyorum. Bu konuda kararlıyım.

Tartışmayacaksan argüman da sunma bana aşkım o zaman. Madem doğuştan gelmiyor, o zaman niye hiç sonradan eş cinsel olan insanlar görmüyoruz etrafta? Anlatsanıza biraz. Yahut ben niye sonradan seçmedim bunu?

Bence de, kaçmak senin hayrına olur. "anon sünni" kompleksine ayıracak vaktim yok.

Sizi kendi halinize bırakıyorum ve bu konudan ayrılıyorum. Kısa süre içerisinde bir psikoterapist'e başvurmanızı öneririm.

Her zaman yanındayım. Cishetero beyaz Türkiyeli erkeklere bu konularda fikir sormuyoruz. Mümkün olan en kısa zamanda bir doktordan randevu al ve durumunu anlat, diyeceğim fakat ondan daha kritik adımlar var. Ailenle aran nasıl?
Ailem bu konuya pek sıcak bakmıyor diyebilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı